Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że są w ciążytak sobie przeglądałam poprzednie wątki i sporo dziewczyn, które się zapisywały regularnie nagle zniknęła ciekawe co u nich.
no ja trochę przejrzałam i chciałam nawet wywołać, ale w sumie jak się nie zapisują to widocznie nie chcą, wiec nie będę ich niepokoićTo prawda, duuużo dziewczyn zniknęło i też nie do końca pamiętam, czy były w ciąży czy tak naturalnie zamilkły
Nie radze sobie umieram caly dzień. Dzis na szczęście nie mam bardzi duzego, więc funkcjonuje normalnie.Siemka ja już dziś nie sikałam ale za to wczoraj wieczorem bo byłam z ziomkami na koncercie T.Love i brałam pod uwagę jakieś piwo niestety bez zmian, zamelduję jak będzie okres.
Sobotnie tematy:
- @LadyCaro i reszta jak sobie radzicie z kacem? Ja generalnie już dawno nie doprowadziłam się do kaca (ale jak już wspominałam mogę dużo wypić bez konsekwencji), natomiast nie ma lepszego lekarstewka dla mnie w razie czego niż duże ilości zimniutkiej coca-coli i chociaż na codzień w ogóle nie piję kolorowych napojów to zawsze mam awaryjną colkę w domu
- drugi temat: czego używacie do prania, proszku, płynu, żelu? Muszę zamówić całą chemię (robię to zawsze online bo nie chce nam się dźwigać) i się zastanawiam czy brać Woolite jak zawsze, czy może jednak zarekomendujecie coś lepszego
Czasem okazuje się, że partner jest nosicielem bezobjawowym bakterii i to on jest tym czynnikiem wywołującym infekcje u kobiet. Jeśli masz skłonność do częstych infekcji, to przemyśl temat, bo może akurat tak jest w Waszym przypadku i tak będziesz się bujać z infekcjami co chwilę.Ja mam problem z infekcjami od zawsze. Odkąd śpię bez majtek i noszę bawełnę to jest lepiej, no ale się zdarza. Generalnie najpierw spróbowałabym leków bez recepty typu gynoxin i do tego jeśli swędzą wargi sromowe to Tantum rosa. U mnie niestety to nie pomaga więc mam zapas leków na receptę przeciwgrzybiczych.
Ja swojemu M nic nie daje bo jak tylko czuje że coś zaczyna się dziać to nie ma mowy o współżyciu. Teraz też od kilku dni że zmęczenia nic nie robiliśmy więc go nie leczę. W razie co facet jakimś clotrimazolem może się posmarować jeśli odczuwa że coś się dzieje.
A jak mężczyzna może to zbadac?Czasem okazuje się, że partner jest nosicielem bezobjawowym bakterii i to on jest tym czynnikiem wywołującym infekcje u kobiet. Jeśli masz skłonność do częstych infekcji, to przemyśl temat, bo może akurat tak jest w Waszym przypadku i tak będziesz się bujać z infekcjami co chwilę.