Avy
Fanka BB :)
No i dobrze, bo Ty zaraz dwie krechy wysikaszJa nie planuję takich rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i dobrze, bo Ty zaraz dwie krechy wysikaszJa nie planuję takich rzeczy
A chociaż w jakieś konkretne celuje?Ja pierdzielę... chłop mnie zaangażował do szukania samochodu
absolutnie nie czuję się urażona bo masz racjęAle pierdo*enie! Młodzi ludzie mają problemy z płodnością a taki stary Strasburger spłodził dziecko. I tekst o brzydkich dzieciach masakra. Przepraszam, mam nadzieję, że nie uraziłam Cię tym tekstem ale mnie nosi jak takie coś słyszę.....
43 dajesz mi nową nadziejęJa urodziny nie wyprawiam ze względu na owulację
Ile lat ma Twój mąż? Mój ojciec słodził jedno dziecko jak miał 45 lat, a drugie 49. Gdyby nie antykoncepcja to miała bym w **** rodzeństwa. Pewnie gdyby chcieli to nawet teraz by pykli kolejne bez problemu.
przytulamnie myśl w ten sposób, bo wiek nie ma w tej sytuacji znaczenia. Moja siostra ma 24lata, jej mąż 48lat i mają roczna córeczkę, także nie patrz na wiek. Przykro że Twoja mama tak Ci dokopała i to takimi słowami i ktoś może powiedzieć że to głupie ale jak dla mnie też w to wierzę że to przekleństwo. U nas mam wrażenie że przeklnęła mnie teściowa i to przez to długo nie mogliśmy zajść w ciążę, przez nich nasz związek po długich pięknych latach prawie się rozpadł. I mimo że zostawiliśmy wszystko za sobą to ja do tej pory nie potrafię jej całkowicie wybaczyć tego ile krzywdy nam zrobiła
Nie Mi ma się podobać bo ja będę tym jeździć, ale jak mówię, że coś jest ładne to komentuje, że słabeA chociaż w jakieś konkretne celuje?
Na owulakuNo i dobrze, bo Ty zaraz dwie krechy wysikasz
To najpierw A później na właściwym sikaczuNa owulaku
MilczącaTo najpierw A później na właściwym sikaczu
Ja chcę tego zajebistego bodziaka już zamówić!Milcząca