reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

no ja jestem ogólnie bardzo otwarta i rozmowna, ale wśródl ludzi, których znam. Jak nie znam to dzikus. Nienawidzę dzwonić, do dziś na pazkoncie umawia mnie mama, a ja jej za to wyjmuję ze zmywarki.
Lubię ludzi, ale raczej bliskich., Nie lubię skupisk, nie lubię koncertów, klubów.

Piona. Ja też nie potrafię dzwonić. Przez telefon rozmawiam tylko z mamą, mężem i czasem z przyjaciółką. Z obcymi nie potrafię rozmawiać i stresuje mnie takie telefonowanie. Wielu telefonów nawet nie odbieram

reklama
Piona. Ja też nie potrafię dzwonić. Przez telefon rozmawiam tylko z mamą, mężem i czasem z przyjaciółką. Z obcymi nie potrafię rozmawiać i stresuje mnie takie telefonowanie. Wielu telefonów nawet nie odbieram
to samo! Ja jak miałam dzwonić do szpitala zapisać się na histero to 2 dni musiałam się mentalnie przygotować. A oni NIE ODEBRALI!! I musiałam znó kolejne 2 dni się przygotowywać

Mój wie, że to trzeba zrobić, ale zareagował tak, że już mu nie wspomniałam, że ten patyczek trzeba włożyć na 2-4cm! :o
Wydaje mi się, że to tak w teorii bardziej, bo mojemu pielęgniarka mówiła tak samo, żeby chociaż tak 2 cm , ale jak 1 cm , to już będzie ok, i on wcale się tak nie wysilał z tą głębokością, a mimo wszystko wymaz został pobrany prawidłowo i przebadany.

reklama
Wydaje mi się, że to tak w teorii bardziej, bo mojemu pielęgniarka mówiła tak samo, żeby chociaż tak 2 cm , ale jak 1 cm , to już będzie ok, i on wcale się tak nie wysilał z tą głębokością, a mimo wszystko wymaz został pobrany prawidłowo i przebadany.
I tak mnie to przeraża. Mi mogą wszystko robić i mam wywalone, ale to badanie powoduje u mnie ciary.

Do góry