reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

no ja jestem ogólnie bardzo otwarta i rozmowna, ale wśródl ludzi, których znam. Jak nie znam to dzikus. Nienawidzę dzwonić, do dziś na pazkoncie umawia mnie mama, a ja jej za to wyjmuję ze zmywarki.
Lubię ludzi, ale raczej bliskich., Nie lubię skupisk, nie lubię koncertów, klubów.

Piona. Ja też nie potrafię dzwonić. Przez telefon rozmawiam tylko z mamą, mężem i czasem z przyjaciółką. Z obcymi nie potrafię rozmawiać i stresuje mnie takie telefonowanie. Wielu telefonów nawet nie odbieram

reklama
Piona. Ja też nie potrafię dzwonić. Przez telefon rozmawiam tylko z mamą, mężem i czasem z przyjaciółką. Z obcymi nie potrafię rozmawiać i stresuje mnie takie telefonowanie. Wielu telefonów nawet nie odbieram
to samo! Ja jak miałam dzwonić do szpitala zapisać się na histero to 2 dni musiałam się mentalnie przygotować. A oni NIE ODEBRALI!! I musiałam znó kolejne 2 dni się przygotowywać

Mój wie, że to trzeba zrobić, ale zareagował tak, że już mu nie wspomniałam, że ten patyczek trzeba włożyć na 2-4cm! :o
Wydaje mi się, że to tak w teorii bardziej, bo mojemu pielęgniarka mówiła tak samo, żeby chociaż tak 2 cm , ale jak 1 cm , to już będzie ok, i on wcale się tak nie wysilał z tą głębokością, a mimo wszystko wymaz został pobrany prawidłowo i przebadany.

reklama
Wydaje mi się, że to tak w teorii bardziej, bo mojemu pielęgniarka mówiła tak samo, żeby chociaż tak 2 cm , ale jak 1 cm , to już będzie ok, i on wcale się tak nie wysilał z tą głębokością, a mimo wszystko wymaz został pobrany prawidłowo i przebadany.
I tak mnie to przeraża. Mi mogą wszystko robić i mam wywalone, ale to badanie powoduje u mnie ciary.

Do góry