reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja pierdylam, czemu te wycieczki na last minute są takie drogie 😂

My z mężem tak mamy, wszystko na ostatnią chwilę i to się chyba nigdy nie zmieni 😂
Co za czasy pojebane. Chyba już szybciej autem gdzieś pojedziemy 😂
a dajże spokój. Tyle hajsu trzeba płacić, zeby gdzieś pojechać :D
Mi się marzy jedna noc a skytower, apartamencie z prywatnym jackuzi. W sumie będzie mnie kosztować ie więcje niż inseminacja by kosztowała, to co se będę żałować

Włochy też można autem, wyjdzie chyba najbliżej. Na plażing to np. Lignano Sabbiadoro się nada czy coś z tej okolicy.

Ogólnie nie wiem czy będzie nam się podobała wycieczka typu all inclusive. Czy po tym nie stwierdzimy, że zmarnowaliśmy hajs. Czy widoki są tego warte, jest coś fajnego do zrobienia?
Nie jesteśmy w tym dobrzy, nigdy nie byliśmy na takiej. Zawsze padło na objazdówkę, bo lubimy to po prostu 😅 Morza mamy wystarczająco dość na co dzień, także nie zależy nam na plazingu ani trochę 😂

Ogólnie nie wiem czy będzie nam się podobała wycieczka typu all inclusive. Czy po tym nie stwierdzimy, że zmarnowaliśmy hajs. Czy widoki są tego warte, jest coś fajnego do zrobienia?
Nie jesteśmy w tym dobrzy, nigdy nie byliśmy na takiej. Zawsze padło na objazdówkę, bo lubimy to po prostu 😅 Morza mamy wystarczająco dość na co dzień, także nie zależy nam na plazingu ani trochę 😂
No to tak jak my. Też najbardziej wypoczywamy męcząc się fizycznie ;)
Nigdy nie byłam na all in, bo nie pasuje mi ta forma wypoczynku. Ale skoro rozważacie wyjazd autem to może Słowenia + północne Włochy? Zależy ile macie czasu, Słowenia jest mała ale bardzo lubię ten kraj, w północnych Włoszech można ogarnąć Dolomity, Wenecję, Triest.
Tak sobie głośno myślę trochę pod swoim kątem ;)

No to tak jak my. Też najbardziej wypoczywamy męcząc się fizycznie ;)
Nigdy nie byłam na all in, bo nie pasuje mi ta forma wypoczynku. Ale skoro rozważacie wyjazd autem to może Słowenia + północne Włochy? Zależy ile macie czasu, Słowenia jest mała jest bardzo lubię ten kraj, w północnych Włoszech można ogarnąć Dolomity, Wenecję, Triest.
Tak sobie głośno myślę trochę pod swoim kątem ;)
muszę sprzedać swojemu 😁
On kierowca bombowca 😂
Dziękuję!

Dziewczyny, zaraz na łeb dostanę przez ten zdupiały kariotyp. Gin coś wspominała (o ile nie popieprzyłam czegoś), że to jest badanie z krwi. Nie chcę wracać do tego labu z rana, bo babka niekompetentna i chłop mi się buntuje, że wydamy tysiaka na badania i przez to, że babka coś spieprzy to wynik wyjdzie jakiś nie taki. Wiem, że to raczej mało prawdopodobne, ale chłop się uparł, więc nie ma wyjścia, szukam innego labu. Obdzwoniłam trzy powiaty i... nigdzie nie robią! Poza tym babka rano pieprzyła coś o probówce z heparyną i jakoś mi się to nie kleiło, bo po kiego grzyba miałaby być probówka z heparyna??? No więc w jednym z labów, do których dzwoniłam babka (kumata) powiedziała, że oni nie robią, bo to genetyczne i że takie badania to w mieście wojewódzkim albo w szpitalu. Spojrzałam w cennik szpitala i mają! Nawet 150zl taniej, więc na dwóch 300zl w kieszeni. Ale! Materiał pobrania jest wpisane "szpik kostny, heparyna". Wft? Pomóżcie.
Ja miałam kariotypy robione normalnie z krwi w klinice niepłodności w Au. Pobierali mi wtedy z 7 probówek. Nie wiem czy któraś była z heparyną.

biedna. Wiem, jak to jest. Tak czujesz w głowie, ze to "ten" cykl. Wszystko tak się ładnie składa... a tu kubeł wody na łeb.
Daj znać jak wyniki po waleniu konia 😂
Dokładnie, chociaż ja serio czułam ten cykl nie tylko w głowie, ale całym ciałem myślałam że się udało. Dosłownie. Może już zwariowałam 😅🤭🤦🏻‍♀️
Dam znać! 😉

reklama
Do góry