Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego tak bardzo liczyłam na te leki, że się uda.Tyle roboty i zwalają dodatkową.
Ja juz ciągnę zaraz ze 3 etaty!
I jeszcze potrafią wytknąć kosmetyczny błąd.
stowarzyszenie nasz bocian robi akcje na dzień taty - ponad 1000 darmowych badań seminogramu w wybranych klinikach w całej Polsce. Całkowicie za darmo. U mnie stary sie zarejestrował wczoraj i udało sie wbić na listę Próbuj, zawsze to 2 stówy w kieszeni.Kto pisał o badaniu nasienia w bocianie? Czy ono jest ze zniżką czy całkiem za darmo i czy w każdym bocianie?
Drożność to jest jedno z podstawowych badań diagnostycznych w niepłodności. Nie tylko w wyżej wymienionych przypadkach. Nie zastanawiaj się nawet, tylko rób.kurcze tak piszecie o tej droznosci i zaczelam sie zastanawiac - jest to cos co warto zrobic tak na wszelki wypadek? czytalam ze zazwyczaj niedroznosc powoduje endomedrioza/operacje/stany zapalne i ze jesli nic takiego nie mialo miejsca to prawdopodobienstwo niedroznosci jest niewielkie ...
przykro mi, wiem jak to jest meczyc sie w uciazliwej pracy dzien w dzien. A jakis urlop moze szykujesz, zeby odpoczac troche?Tyle roboty i zwalają dodatkową.
Ja juz ciągnę zaraz ze 3 etaty!
I jeszcze potrafią wytknąć kosmetyczny błąd.
A PCOS i niedrożność mają coś wspólnego?Drożność to jest jedno z podstawowych badań diagnostycznych w niepłodności. Nie tylko w wyżej wymienionych przypadkach. Nie zastanawiaj się nawet, tylko rób.
według mojej wiedzy nieA PCOS i niedrożność mają coś wspólnego?
U mnie to jakis ewenement w tym cyklu. Zobaczymy co jutro. Ale jak tylko wrócę do domu z pracy to bierzemy sięz mezem do robotyTeż rosną mi tak szybko. Dziś mam 9 dc i zastrzyk już robiłam
dziękujęwedług mojej wiedzy nie