reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Hej dziewczyny, Jestem dzis w 9/10dc po stymulacji Aromkiem i okazuje sie że mam 1 pecherzyk 24 mm plus jakies inne ale duzo mniejsze. Normalnie taki pecherzyk mam w 13-15 dc. Jutro mam wizyte w klinice, także zobaczymy czy to bedzie sie jeszcze kwalifikowac do iui czy jest już za późno :/

Hej dziewczyny, Jestem dzis w 9/10dc po stymulacji Aromkiem i okazuje sie że mam 1 pecherzyk 24 mm plus jakies inne ale duzo mniejsze. Normalnie taki pecherzyk mam w 13-15 dc. Jutro mam wizyte w klinice, także zobaczymy czy to bedzie sie jeszcze kwalifikowac do iui czy jest już za późno :/
trzymam kciuki, daj koniecznie znać co wyjdzie

Też rosną mi tak szybko. Dziś mam 9 dc i zastrzyk już robiłam

Dałam wypowiedzenie, poszłam na rozmowę do innej, wstępnie ustaliliśmy kiedy start i za 4 dni dwie krechy. To był ogólnie szalony czas. Niby zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia, ale wtedy wszystko inne się pieprzyło i nie skupialiśmy się szczególnie na starania, a tu pyk niemalże odrazu.
Eh, wiadomo. Im bardziej człowiek chce, tym bardziej pod górkę.
Ja juz jestem na granicy. I pewnie tak zrobię, że zrezygnuje. Ale na razie szukam pracy, żeby szybko wykonać transfer 😂

reklama
Do góry