Kotciara
Moderator
Właśnie zastanawiałam się czy na ktoś może z nią kontakt na priv i wie co u niej?997 odezwij się. Jak sytuacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zastanawiałam się czy na ktoś może z nią kontakt na priv i wie co u niej?997 odezwij się. Jak sytuacja?
też o niej dzisiaj myślałamWłaśnie zastanawiałam się czy na ktoś może z nią kontakt na priv i wie co u niej?
trzymam kciuki, daj koniecznie znać co wyjdzieHej dziewczyny, Jestem dzis w 9/10dc po stymulacji Aromkiem i okazuje sie że mam 1 pecherzyk 24 mm plus jakies inne ale duzo mniejsze. Normalnie taki pecherzyk mam w 13-15 dc. Jutro mam wizyte w klinice, także zobaczymy czy to bedzie sie jeszcze kwalifikowac do iui czy jest już za późno :/
Też rosną mi tak szybko. Dziś mam 9 dc i zastrzyk już robiłamHej dziewczyny, Jestem dzis w 9/10dc po stymulacji Aromkiem i okazuje sie że mam 1 pecherzyk 24 mm plus jakies inne ale duzo mniejsze. Normalnie taki pecherzyk mam w 13-15 dc. Jutro mam wizyte w klinice, także zobaczymy czy to bedzie sie jeszcze kwalifikowac do iui czy jest już za późno :/
Eh, wiadomo. Im bardziej człowiek chce, tym bardziej pod górkę.Dałam wypowiedzenie, poszłam na rozmowę do innej, wstępnie ustaliliśmy kiedy start i za 4 dni dwie krechy. To był ogólnie szalony czas. Niby zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia, ale wtedy wszystko inne się pieprzyło i nie skupialiśmy się szczególnie na starania, a tu pyk niemalże odrazu.
Ja mam kontakt z 997. Wszystko u niej w porządku, jest pod kontrolą lekarza, cp wykluczone.997 odezwij się. Jak sytuacja?
to super wiadomość!Ja mam kontakt z 997. Wszystko u niej w porządku, jest pod kontrolą lekarza, cp wykluczone.