reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Hej dziewczyny, Jestem dzis w 9/10dc po stymulacji Aromkiem i okazuje sie że mam 1 pecherzyk 24 mm plus jakies inne ale duzo mniejsze. Normalnie taki pecherzyk mam w 13-15 dc. Jutro mam wizyte w klinice, także zobaczymy czy to bedzie sie jeszcze kwalifikowac do iui czy jest już za późno :/

Hej dziewczyny, Jestem dzis w 9/10dc po stymulacji Aromkiem i okazuje sie że mam 1 pecherzyk 24 mm plus jakies inne ale duzo mniejsze. Normalnie taki pecherzyk mam w 13-15 dc. Jutro mam wizyte w klinice, także zobaczymy czy to bedzie sie jeszcze kwalifikowac do iui czy jest już za późno :/
trzymam kciuki, daj koniecznie znać co wyjdzie

Też rosną mi tak szybko. Dziś mam 9 dc i zastrzyk już robiłam

Dałam wypowiedzenie, poszłam na rozmowę do innej, wstępnie ustaliliśmy kiedy start i za 4 dni dwie krechy. To był ogólnie szalony czas. Niby zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia, ale wtedy wszystko inne się pieprzyło i nie skupialiśmy się szczególnie na starania, a tu pyk niemalże odrazu.
Eh, wiadomo. Im bardziej człowiek chce, tym bardziej pod górkę.
Ja juz jestem na granicy. I pewnie tak zrobię, że zrezygnuje. Ale na razie szukam pracy, żeby szybko wykonać transfer 😂

reklama
Do góry