reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Jejku mam już swoje rzodkiweki (miliony) i ogórki z folii. Są już małe pomidory i nawet mini papryki!
Kocham ten czas, kiedy nie to, że jem kanapkę z plasterkami ogórka, tylko jem do kanapek 2 ogórki i 2 pomidory. I to swoje. Hodowane na 💩💩💩!
Ja też 😍 ostatnio wjechała u nas jajecznica z jajek od naszych kurek, ze szczypiorkiem z ogródka i rzodkiewki do tego 😎 u nas pomidorów jeszcze nie widać, ale są kalarepki ❤️

do tej pory cyle regularne 28/29.. ja badan nie robilam zadnych do tej pory, czy jutro na wizycie mam o jakies zapytac?
To zależy co Ci gin powie i skąd takie opóźnienie. Na start taki pakiet do zrobienia z krwi.

Załączniki

• Badania plodnosc.jpg
    Badania plodnosc.jpg
    172,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry