reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

A jak długość siedziska, zagłówki?
Duża jest ta różnica wymiarów?
Ma któryś jakieś przeszycia na siedzeniu lub oparciu, albo guziki? Te miejsca zawsze najszybciej się niszczą.
To już na prawdę jest zboczenie 😅🤣
Takie pytania to fetysz dla powszedniego zjadacza chleba...😂
Zapomniałam dodać, że żartuję😁

reklama
No to masz odpowiedź. Bierzcie ten pierwszy 😊 Jak się trochę wysiedzi to będzie wygodniejszy.
Nie wiem gdzie chcecie kupować, ale my jak kupowaliśmy to znaleźliśmy fajny narożnik w Agata Meble, a później kupiliśmy go bezpośrednio od producenta za tysiąc złotych taniej. Sam narożnik kosztował 800zl mniej i jeszcze za dostawę nic nie policzyli, a w Agata 200zl.
O, to cenne info, bo właśnie w agacie! Dzieki!

No to masz odpowiedź. Bierzcie ten pierwszy 😊 Jak się trochę wysiedzi to będzie wygodniejszy.
Nie wiem gdzie chcecie kupować, ale my jak kupowaliśmy to znaleźliśmy fajny narożnik w Agata Meble, a później kupiliśmy go bezpośrednio od producenta za tysiąc złotych taniej. Sam narożnik kosztował 800zl mniej i jeszcze za dostawę nic nie policzyli, a w Agata 200zl.
My mamy narożnik z Brw taki mega duzy z ruchomymi zagłówkami - ma juź okolo 10 lat i wszystko w nim jest jak należy, niestety materiał juz podniszczony przez psy i dzieci, a rodzaj materiału to taka plecionka, jakby tkany - nie wiem jak okreslić. Ale nie do zajezdzenia. Z naszych 3 narożników ten jest najwytrzymalszy.

ej bo jesteście mądre, to mam jeszcze takie pytanie niestaraniowe :D
za młodu kupiłam sobie jasną komodę. Bardzo ją lubię, ale teraz nie pasuje mi do wnętrza. Chciałabym ją przemalować na czarno. To jest zwykła bejzikowa komoda z Ikei. Czym to przemalować?

reklama
ej bo jesteście mądre, to mam jeszcze takie pytanie niestaraniowe :D
za młodu kupiłam sobie jasną komodę. Bardzo ją lubię, ale teraz nie pasuje mi do wnętrza. Chciałabym ją przemalować na czarno. To jest zwykła bejzikowa komoda z Ikei. Czym to przemalować?
Mi już tu dzisiaj głupio techniczne wywody prowadzić 🤣
Ale ona jest drewniana czy oklejana? Bo jak drewniana to przeszlifować i farbą w spreyu, a jak oklejana to chyba najlepiej taką okleinę samoprzylepną kupić.

Do góry