reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
1) + jest mniejszy (to lepiej, bo mamy sredni salon i boje sie, ze wiekszy bedzie 'zawalal')
Ma podłokietnik z mojej strony, a zawsze sobie tam stawiam rzeczy, kubek, browara, krem do rąk
Wizualnie troche bardziej nam sie podoba

2) jest troche wygodniejszy

W sumie nie ma tego duzo :D
Nie rozpisalam na plusy i minusy, to co ma jeden tenu drugiemu brakuje :D

1) + jest mniejszy (to lepiej, bo mamy sredni salon i boje sie, ze wiekszy bedzie 'zawalal')
Ma podłokietnik z mojej strony, a zawsze sobie tam stawiam rzeczy, kubek, browara, krem do rąk
Wizualnie troche bardziej nam sie podoba

2) jest troche wygodniejszy

W sumie nie ma tego duzo :D
Nie rozpisalam na plusy i minusy, to co ma jeden tenu drugiemu brakuje :D
A jak długość siedziska, zagłówki?
Duża jest ta różnica wymiarów?
Ma któryś jakieś przeszycia na siedzeniu lub oparciu, albo guziki? Te miejsca zawsze najszybciej się niszczą.

A jak długość siedziska, zagłówki?
Duża jest ta różnica wymiarów?
Ma któryś jakieś przeszycia na siedzeniu lub oparciu, albo guziki? Te miejsca zawsze najszybciej się niszczą.
Glebokosc w obu taka, ze nam opowiada, zagłówki w obu sa w porzadku. Przeszycia ma ten co nam sie bardziej mi sie podoba bo mi sie bardzo ogolnie podobaja i bym je chciala...
Jeden ma szerokosc 247 drugi 255, ale ten wymiar okej. Ale ta dluga cześć w jednym ma 174, a w drugim 214, i obawiam sie zd to za duzo do naszego salonu

reklama
Glebokosc w obu taka, ze nam opowiada, zagłówki w obu sa w porzadku. Przeszycia ma ten co nam sie bardziej mi sie podoba bo mi sie bardzo ogolnie podobaja i bym je chciala...
Jeden ma szerokosc 247 drugi 255, ale ten wymiar okej. Ale ta dluga cześć w jednym ma 174, a w drugim 214, i obawiam sie zd to za duzo do naszego salonu
No to masz odpowiedź. Bierzcie ten pierwszy 😊 Jak się trochę wysiedzi to będzie wygodniejszy.
Nie wiem gdzie chcecie kupować, ale my jak kupowaliśmy to znaleźliśmy fajny narożnik w Agata Meble, a później kupiliśmy go bezpośrednio od producenta za tysiąc złotych taniej. Sam narożnik kosztował 800zl mniej i jeszcze za dostawę nic nie policzyli, a w Agata 200zl.

Do góry