reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
1) + jest mniejszy (to lepiej, bo mamy sredni salon i boje sie, ze wiekszy bedzie 'zawalal')
Ma podłokietnik z mojej strony, a zawsze sobie tam stawiam rzeczy, kubek, browara, krem do rąk
Wizualnie troche bardziej nam sie podoba

2) jest troche wygodniejszy

W sumie nie ma tego duzo :D
Nie rozpisalam na plusy i minusy, to co ma jeden tenu drugiemu brakuje :D

1) + jest mniejszy (to lepiej, bo mamy sredni salon i boje sie, ze wiekszy bedzie 'zawalal')
Ma podłokietnik z mojej strony, a zawsze sobie tam stawiam rzeczy, kubek, browara, krem do rąk
Wizualnie troche bardziej nam sie podoba

2) jest troche wygodniejszy

W sumie nie ma tego duzo :D
Nie rozpisalam na plusy i minusy, to co ma jeden tenu drugiemu brakuje :D
A jak długość siedziska, zagłówki?
Duża jest ta różnica wymiarów?
Ma któryś jakieś przeszycia na siedzeniu lub oparciu, albo guziki? Te miejsca zawsze najszybciej się niszczą.

A jak długość siedziska, zagłówki?
Duża jest ta różnica wymiarów?
Ma któryś jakieś przeszycia na siedzeniu lub oparciu, albo guziki? Te miejsca zawsze najszybciej się niszczą.
Glebokosc w obu taka, ze nam opowiada, zagłówki w obu sa w porzadku. Przeszycia ma ten co nam sie bardziej mi sie podoba bo mi sie bardzo ogolnie podobaja i bym je chciala...
Jeden ma szerokosc 247 drugi 255, ale ten wymiar okej. Ale ta dluga cześć w jednym ma 174, a w drugim 214, i obawiam sie zd to za duzo do naszego salonu

reklama
Glebokosc w obu taka, ze nam opowiada, zagłówki w obu sa w porzadku. Przeszycia ma ten co nam sie bardziej mi sie podoba bo mi sie bardzo ogolnie podobaja i bym je chciala...
Jeden ma szerokosc 247 drugi 255, ale ten wymiar okej. Ale ta dluga cześć w jednym ma 174, a w drugim 214, i obawiam sie zd to za duzo do naszego salonu
No to masz odpowiedź. Bierzcie ten pierwszy 😊 Jak się trochę wysiedzi to będzie wygodniejszy.
Nie wiem gdzie chcecie kupować, ale my jak kupowaliśmy to znaleźliśmy fajny narożnik w Agata Meble, a później kupiliśmy go bezpośrednio od producenta za tysiąc złotych taniej. Sam narożnik kosztował 800zl mniej i jeszcze za dostawę nic nie policzyli, a w Agata 200zl.

Do góry