Avy
Fanka BB :)
Dawaj!Foto może nie, bo wizualnie to wiadomo, ze kwestia gustu. Ale moge powiedzieć plusy i minusy każdego z nich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj!Foto może nie, bo wizualnie to wiadomo, ze kwestia gustu. Ale moge powiedzieć plusy i minusy każdego z nich
Wygląd pysznie. Dziś też miałam robić, to Starszy nie kupił mi składnikówPizza szefa męża
Od zawsze mam to dobre, dlugie miejsceNo to musisz pamiętać, żeby szybko zaklepać sobie dobre miejsce na kanapie! Przy C są dwa dobre miejsca, wiec nie ma awantury Pisze z doświadczenia, ja przegrałam
Trzymam kciuki i przytulam mocnoDziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa i wsparcie jest ciężko, ale pewnie się jakoś z tego wygrzebiemy
I tak być powinno!Od zawsze mam to dobre, dlugie miejsce
1) + jest mniejszy (to lepiej, bo mamy sredni salon i boje sie, ze wiekszy bedzie 'zawalal')Dawaj!
A jak długość siedziska, zagłówki?1) + jest mniejszy (to lepiej, bo mamy sredni salon i boje sie, ze wiekszy bedzie 'zawalal')
Ma podłokietnik z mojej strony, a zawsze sobie tam stawiam rzeczy, kubek, browara, krem do rąk
Wizualnie troche bardziej nam sie podoba
2) jest troche wygodniejszy
W sumie nie ma tego duzo
Nie rozpisalam na plusy i minusy, to co ma jeden tenu drugiemu brakuje
Glebokosc w obu taka, ze nam opowiada, zagłówki w obu sa w porzadku. Przeszycia ma ten co nam sie bardziej mi sie podoba bo mi sie bardzo ogolnie podobaja i bym je chciala...A jak długość siedziska, zagłówki?
Duża jest ta różnica wymiarów?
Ma któryś jakieś przeszycia na siedzeniu lub oparciu, albo guziki? Te miejsca zawsze najszybciej się niszczą.
No to masz odpowiedź. Bierzcie ten pierwszy Jak się trochę wysiedzi to będzie wygodniejszy.Glebokosc w obu taka, ze nam opowiada, zagłówki w obu sa w porzadku. Przeszycia ma ten co nam sie bardziej mi sie podoba bo mi sie bardzo ogolnie podobaja i bym je chciala...
Jeden ma szerokosc 247 drugi 255, ale ten wymiar okej. Ale ta dluga cześć w jednym ma 174, a w drugim 214, i obawiam sie zd to za duzo do naszego salonu