reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Nic strasznego. Często powtarzający się problem z alko tylko tym razem dołączyła leki....więc tylko się wstydu najadłam po raz enty 😐
Współczuję, moja mama też jak wpadnie w ciąg alkoholowy, to różne akcje się zdarzały, i szokujące i wstydliwe też 🙁 niestety , nałogi to straszne *****, i straszne brzemię dla rodziny...I ludzi z otoczenia.
Mama, jak nie pije , to złoty człowiek, serce oddała by każdemu, empatyczna i w ogóle mądra kobieta - kiedy wchodzi alkohol, to 360 stopni odwrotnie jej zachowanie- to przykre, ale takie są fakty niestety 🤷‍♀

Współczuję każdej osobie, która ma alkoholika w otoczeniu szczerze .

Mam wyniki badań i niestety. Ruch postępowy szybki bez zmian, czyli brak, ruch postępowy wolny wzrósł przyzwoicie, ale niestety koncentracja spadła poniżej 1mln/ml. Morfologii oczywiście nie dało się zrobić.
Przykro mi, że wyniki nie są zadowalające. Jak się z tym wszystkim czujesz? Macie już dalszy plan działania, więc mam nadzieję, że mimo ogromnego rozczarowania jakoś się trzymasz. Ściskam mocno!
Hugging Hug GIF by Hooray Studios

Mam wyniki badań i niestety. Ruch postępowy szybki bez zmian, czyli brak, ruch postępowy wolny wzrósł przyzwoicie, ale niestety koncentracja spadła poniżej 1mln/ml. Morfologii oczywiście nie dało się zrobić.
Bardzo mi przykro 😢 Trzymaj się. A dużo spadła ta koncentracja? Nie pamiętam, ile było wcześniej. Sorry, jeśli już ktoś pytał, ale ja dziś nie nadrobię, bo u mnie też kiepskie wiadomości i to takie, że nic tylko się powiesić.

Hej dziewczynki jak Wam mija długi weekend? Jakieś plany?
Ja wczorajszy dzień i dzisiejszy poranek spędziłam na sorze z babcią, teraz kawka i oglądam bajkę z dzieckiem, które chyba będzie chore 🥴 także super weekend 😂 może jutro uda nam się wybrać na ryby 🤫🤗
Miłego dnia ❤️
Ja mam auto na sprzedaż i wczoraj byłam umówiona w komisie. Jechałam podjarana, że wreszcie się pozbędę kłopotu, a oni mi dowalili, że nie kupią, bo dwumasa do wymiany i im się nie opłaca 😒
A z dobrych wieści to udało mi się złapać termin zabiegu już na przyszły tydzień, więc we wtorek idę do szpitala i przygotowuję się mentalnie 😉

reklama
Bardzo mi przykro 😢 Trzymaj się. A dużo spadła ta koncentracja? Nie pamiętam, ile było wcześniej. Sorry, jeśli już ktoś pytał, ale ja dziś nie nadrobię, bo u mnie też kiepskie wiadomości i to takie, że nic tylko się powiesić.
Jeśli chcesz się podzielić tymi wiadomościami to wal...?

Do góry