reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Byłam na zakupach jedzeniowych, kupiłam trochę rzeczy, mąż kupił rzeczy na pizze bo będzie dziś robił, także kontynuacja cheat day , wczoraj wjechały czipsy, a dzisiaj zjem ze 2 kawałki pizzy( aż mi wstyd za siebie, ale trudno🤷‍♀️) od poniedziałku ostry trening , po drodze był deichman .
Obczaiłam trochę szpilek na wesele, bo mam za 2 miechy , bardzo ładne, ale nie mam jeszcze sukienki, więc nie kupiłam .
A skoro już weszliśmy to mąż mi kupił torebkę i buty na codzień 🙈🤪

Załączniki

• 20230610_125047.jpg
    20230610_125047.jpg
    968,3 KB · Wyświetleń: 129
  • 20230610_125105.jpg
    20230610_125105.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Byłam na zakupach jedzeniowych, kupiłam trochę rzeczy, mąż kupił rzeczy na pizze bo będzie dziś robił, także kontynuacja cheat day , wczoraj wjechały czipsy, a dzisiaj zjem ze 2 kawałki pizzy( aż mi wstyd za siebie, ale trudno🤷‍♀️) od poniedziałku ostry trening , po drodze był deichman .
Obczaiłam trochę szpilek na wesele, bo mam za 2 miechy , bardzo ładne, ale nie mam jeszcze sukienki, więc nie kupiłam .

Buty piękne ale ja biale toleruję tylko na półce :p

Mam wyniki badań i niestety. Ruch postępowy szybki bez zmian, czyli brak, ruch postępowy wolny wzrósł przyzwoicie, ale niestety koncentracja spadła poniżej 1mln/ml. Morfologii oczywiście nie dało się zrobić.
Bardzo mi przykro.. trzymam kciuki, żeby zaskoczyło niebawem mimo wszystko🍀

2 kawałki pizzy? To da się tak mało zjeść? 🤪

Mam wyniki badań i niestety. Ruch postępowy szybki bez zmian, czyli brak, ruch postępowy wolny wzrósł przyzwoicie, ale niestety koncentracja spadła poniżej 1mln/ml. Morfologii oczywiście nie dało się zrobić.
Przykro mi. Jak się z tym czujecie? Oczywiście jeśli będziesz chciała się wyżalić to wal śmiało ❤️❤️ tulę ❤️

Nic strasznego. Często powtarzający się problem z alko tylko tym razem dołączyła leki....więc tylko się wstydu najadłam po raz enty 😐

Mój mąż ma tak z tatą. A że tata mieszka w de a po niemiecku ani be ani me to wszędzie trzeba z nim jeździć. On zawsze mówi "ale powiedz lekarzowi że ja piłem tylko trochę wczoraj wieczorem". Ale Mój mąż mówi prawdę. Zresztą lekarze nie są głupi

reklama
Do góry