reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
ja się dziś opierdzielam na całego. Jutro teoretycznie mam wolne, ale muszę trochę popracować. Generalnie nie mam planów na ten weekend takich jakiś rozrywkowych, bo zobaczymy jak nam w sobotę pójdzie na badaniach :)

Czy tylko ja nie lubię mieć gości? W sensie najbardziej się lubię spotykać z ludźmi na mieście.
Trzymam kciuki za badania męża w sobotę💗
Tak, mnie też goście męczą i potem dużo sprzątania jest 😆
Na mieście w knajpie lepiej się spotkać, jeśli już spędzić parę godzin i do domku w swoje zacisze 🫠😄

Co robicie w wolny wieczór? Macie długi weekend? Jakieś fajne plany? :)
Ja muszę jutro na chwilę pojechać do pracy, ale i tak będę w rozjazdach, bo monitoring, więc nie mam z tym problemu. Wczoraj mieliśmy gości, jutro gości. Jak na kogoś kogo kontakty międzyludzkie męczą to trochę za dużo, ale jakoś dam radę ;)
Ja dzisiaj odpoczywam, bo jutro zabiegany dzień mnie czeka. Najpierw mąż jedzie złożyć o nowy dowód, potem na 10:20 monitoring u gin, następnie jedziemy złożyć o paszport dla Młodej. Wrócimy pewnie kolo 13 do domu styrani, a na 15 Stary na rtg klatki piersiowej. Będzie mocny dzień :)

Edit - pewnie w południe wjedzie jeszcze ovi, więc wieczorem trzonowanie czas start :D

Aa I muszę dzisiaj dopasc męża, chociaż teoche protestuje po 2 dniach z rzędu, a wcześniej tez było. Aż takiego libido nie mamy 🤣🤣 Ale zobaczymy co wyjdzie, bo owu niby dzisiaj 😜
Mój miał maraton 5 dni z rzędu w tym w owu 2 razy , dzisiaj ode mnie ucieka🤣 pyta się skąd mam tę moc😱😆

Ja dzisiaj odpoczywam, bo jutro zabiegany dzień mnie czeka. Najpierw mąż jedzie złożyć o nowy dowód, potem na 10:20 monitoring u gin, następnie jedziemy złożyć o paszport dla Młodej. Wrócimy pewnie kolo 13 do domu styrani, a na 15 Stary na rtg klatki piersiowej. Będzie mocny dzień :)
Daj znać co tam na moni😉

ja się dziś opierdzielam na całego. Jutro teoretycznie mam wolne, ale muszę trochę popracować. Generalnie nie mam planów na ten weekend takich jakiś rozrywkowych, bo zobaczymy jak nam w sobotę pójdzie na badaniach :)

Czy tylko ja nie lubię mieć gości? W sensie najbardziej się lubię spotykać z ludźmi na mieście.
Będziecie mieć szybko te wyniki?
Wysyłam moc pozytywnych wibracji do Was dwojga!

reklama

Nie tylko. Dla mnie to żadna przyjemność, bo zamiast spędzać czas z gośćmi, kursuję kuchnia-salon, żeby ich jakoś ugościć.

Do góry