reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Matko.. dopiero po przeczytaniu tego zdałam sobie sprawę co ja w ogóle odpierd@lam, muszę też zacząć bardziej doceniać męża
Go Crazy Wtf GIF

Ostatnia edycja:
Matko.. dopiero po przeczytaniu tego zdałam sobie sprawę co ja w ogóle odpierd@lam, muszę też zacząć bardziej doceniać męża
Go Crazy Wtf GIF
no ja bym z Tobą nie wytrzymała 😂

Moj mąż pedantem nie jest, ale lubi jak rzeczy są poustawiane tak, jak on chce, ja się bardzo staram i jak on przychodzi i po mnie poprawia, to mnie trzon strzela. Najgorzej, jak ja już się za coś wezmę, np. pakowanie zmywarki i on przychodzi i przestawia to, co ja wkładam. Rzucam wtedy z reguły "to sam to sobie zrób" i sobie idę 😂

Moj mąż pedantem nie jest, ale lubi jak rzeczy są poustawiane tak, jak on chce, ja się bardzo staram i jak on przychodzi i po mnie poprawia, to mnie trzon strzela. Najgorzej, jak ja już się za coś wezmę, np. pakowanie zmywarki i on przychodzi i przestawia to, co ja wkładam. Rzucam wtedy z reguły "to sam to sobie zrób" i sobie idę 😂
I taka to pożyje 🤣 Możesz mu mówić że skoro i tak ma po Tobie poprawiać to nie ma sensu żebyś cokolwiek robiła 🤣

my z moim już dawno mamy ustalone, że ja wkładam bylejak a on niech sobie przesatwia :D
Mój jest pedantem, ale chyba nie aż takim do przesady - nie sortuje nic kolorami, nie musi mieć równa szklanek i jak się zmieni, że raz z przodu są inne a innym razem inne tragedii też nie ma :D

I taka to pożyje 🤣 Możesz mu mówić że skoro i tak ma po Tobie poprawiać to nie ma sensu żebyś cokolwiek robiła 🤣
no właśnie nie, bo on nie jest pedantem, czyli tak jak ja: sprząta kiedy ma ochotę. Ja jak gotuje, to lubię mieć czysta kuchnię, więc przed robieniem sobie jedzenia robię porządek, właśnie przenoszę naczynia że zlewu do zmywarki, myję co trzeba umyć, on wtedy z reguły się podnosi i przychodzi "pomagać", czyli przestawiać 😂 ale jak ja się za to nie wezmę, to się czasami nie ruszy 😅

reklama
my z moim już dawno mamy ustalone, że ja wkładam bylejak a on niech sobie przesatwia :D
Mój jest pedantem, ale chyba nie aż takim do przesady - nie sortuje nic kolorami, nie musi mieć równa szklanek i jak się zmieni, że raz z przodu są inne a innym razem inne tragedii też nie ma :D
może tak wygląda pedantyzm w męskim wydaniu, a @Charlotte9 reprezentuje damski 😂😂

Do góry