Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja teżJa póki co łapię się i na luty i na marzec - 01.03.2024
Ja już raczej łapie się po 5 marca, ale dalej byłaby szansa na 29 lutegoJa póki co łapię się i na luty i na marzec - 01.03.2024
Współczuję , ja też tak miałam, w tamtym roku mi się zdarzył długi cykl myślałam, że oszaleje , testy były negatywne , ale ja to wtedy zwaliłam na kark podróży i zmiany klimatu.@LadyCaro ja siedzę dalej na ławeczce, bo okres nadal nie przyszedł. Na ten moment 6 dni spóźnienia, co jest moim rekordem! Ale testy nadal negatywne... Także nadal nie wiem kiedy testuję
Ja zrobiłam tak samo , wstałam około 7 i dospałam do 10Nikt ze mną nie gadał...to poszłam spać z powrotem i wstałam dopiero. Wasza wina