reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Bardzo mi przykro...
Ja w dniu kiedy moja siostra urodziła zobaczyłam upragnione dwie kreski, w dniu kiedy wychodzili że szpitala okazało się że beta spadła. Byłam załamana. Jeszcze wracając ze szpitala podjechali z małym pod nasz dom na chwilę, myślałam tylko o tym żeby się nie rozpłakać. Ona o niczym nie wiedziała, do tej pory nie wie... Pewnie kiedyś Jej powiem. Wiem, co czujesz...
Przykro mi, to musiało być mega ciężkie dla Ciebie 😞

reklama
wiecie co, tak sobie myślę. Nie smuci mnie to, ze się nie udało, już się przyzwyczaiłam. Ale serio, seks był wręcz idealnie, w idealne dni przed owulacją. Jak to nie daje ciaży to nic mi jej nie da już.
W tym cyklu u mnie tak się nie zlożyło, ale miałam kilka takich cykli, że caly okres plodny +ovulka + 2 dni po był sex i tez nici z tego i też mam takie myśli, że co jeszcze trzeba zrobić, skoro wystarczy ponoć 1 chętna komórka, 1 zaje...isty plemnik i w miarę rozsądne endemetrium... i też jak pisałam już u mnie 10 lub 11 dni po i mam wrażenie że te same objawy czuję na @ jak co cykl, nic nowego się nie pojawiło i nie ma co marzyć, jak nawet przebichujka trudno mi upolować.
Ale poprawiam koronę, bo mąż 7.06 juz będzie w domu, i idealnie sex zaplanuje we wszystkie dni plodne. Nie ma bata, nawet nie wie co go czeka sexualny hardcor i ku.....na no muszę mieć marcowe dziecko i basta !!! AFIRMACJA mi już wystrzeliła w nowy cykl 😁😆🤣

Wuzetka w wydaniu męża ❤️
Mało kakao było , trochę jaśniejsza 😍

Załączniki

• 20230603_201359.jpg
    20230603_201359.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 92
  • 20230603_201359.jpg
    20230603_201359.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 91
no dla mnie tak. Ale po prostu to celowanie jest bez sensu u mnie. To się nie uda, po prostu się nie uda. Musiałabym iść w in vitro, a tego nie zrobię. Nigdy nie będę matką.
A ja wierze że wygrasz swojego totolotka, każda z nas wygra. Życie jest okrutne, w ****. Jednak trzeba wierzyć i mieć nadzieje , tule mocno 🥺😘😘😘

reklama
Do góry