reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Bardzo mi przykro...
Ja w dniu kiedy moja siostra urodziła zobaczyłam upragnione dwie kreski, w dniu kiedy wychodzili że szpitala okazało się że beta spadła. Byłam załamana. Jeszcze wracając ze szpitala podjechali z małym pod nasz dom na chwilę, myślałam tylko o tym żeby się nie rozpłakać. Ona o niczym nie wiedziała, do tej pory nie wie... Pewnie kiedyś Jej powiem. Wiem, co czujesz...
Przykro mi, to musiało być mega ciężkie dla Ciebie 😞

reklama
wiecie co, tak sobie myślę. Nie smuci mnie to, ze się nie udało, już się przyzwyczaiłam. Ale serio, seks był wręcz idealnie, w idealne dni przed owulacją. Jak to nie daje ciaży to nic mi jej nie da już.
W tym cyklu u mnie tak się nie zlożyło, ale miałam kilka takich cykli, że caly okres plodny +ovulka + 2 dni po był sex i tez nici z tego i też mam takie myśli, że co jeszcze trzeba zrobić, skoro wystarczy ponoć 1 chętna komórka, 1 zaje...isty plemnik i w miarę rozsądne endemetrium... i też jak pisałam już u mnie 10 lub 11 dni po i mam wrażenie że te same objawy czuję na @ jak co cykl, nic nowego się nie pojawiło i nie ma co marzyć, jak nawet przebichujka trudno mi upolować.
Ale poprawiam koronę, bo mąż 7.06 juz będzie w domu, i idealnie sex zaplanuje we wszystkie dni plodne. Nie ma bata, nawet nie wie co go czeka sexualny hardcor i ku.....na no muszę mieć marcowe dziecko i basta !!! AFIRMACJA mi już wystrzeliła w nowy cykl 😁😆🤣

Wuzetka w wydaniu męża ❤️
Mało kakao było , trochę jaśniejsza 😍

Załączniki

• 20230603_201359.jpg
    20230603_201359.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 99
  • 20230603_201359.jpg
    20230603_201359.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 95
no dla mnie tak. Ale po prostu to celowanie jest bez sensu u mnie. To się nie uda, po prostu się nie uda. Musiałabym iść w in vitro, a tego nie zrobię. Nigdy nie będę matką.
A ja wierze że wygrasz swojego totolotka, każda z nas wygra. Życie jest okrutne, w ****. Jednak trzeba wierzyć i mieć nadzieje , tule mocno 🥺😘😘😘

reklama
Do góry