pluto_nova
Moderator
nie zaszkodzi spróbowaćEjj to jak będę miała za 2 dni, to dzisiejsze plemniki z pełni dotrzymają coo ?? Bo śluz już mi się dzisiaj objawił także tak gdzieś będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie zaszkodzi spróbowaćEjj to jak będę miała za 2 dni, to dzisiejsze plemniki z pełni dotrzymają coo ?? Bo śluz już mi się dzisiaj objawił także tak gdzieś będzie
Jak będę czekać na jakąś owulacje w pełnie to mogę się doczekać, ale w przyszłym życiuZaraz Ci dopasujemy jakąś pełnię
Zgadzam sięnie zaszkodzi spróbować
Dlatego to jest pojebane. Staraj sie wyliczaj, mierz temperatury testy, monitoringi, seks ideolo a nie wychodzi…. To jak wygrana w totolotkawiecie co, tak sobie myślę. Nie smuci mnie to, ze się nie udało, już się przyzwyczaiłam. Ale serio, seks był wręcz idealnie, w idealne dni przed owulacją. Jak to nie daje ciaży to nic mi jej nie da już.
kiedy miałaś owulkę?Jak będę czekać na jakąś owulacje w pełnie to mogę się doczekać, ale w przyszłym życiu
W urodziny mężakiedy miałaś owulkę?
no dla mnie tak. Ale po prostu to celowanie jest bez sensu u mnie. To się nie uda, po prostu się nie uda. Musiałabym iść w in vitro, a tego nie zrobię. Nigdy nie będę matką.Dlatego to jest pojebane. Staraj sie wyliczaj, mierz temperatury testy, monitoringi, seks ideolo a nie wychodzi…. To jak wygrana w totolotka
ale ja nie wiem kiedy on miał urodzinyW urodziny męża
Więc jak to nie zadziała to już nie wiem co
W środęale ja nie wiem kiedy on miał urodziny
No wiesz jak śledziłaś majowe kreskiale ja nie wiem kiedy on miał urodziny