reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
W ogóle Wam powiem, że po ostatnich dniach (egzaminy) mam taki mózg rozwalony, że nie wiem co mam ze sobą zrobić, nie mogę sobie znaleźć miejsca ani w domu ani w pracy. Nie dociera do mnie jeszcze, że udało się zdać. Tylko od wczoraj dostaję kwiaty od mnóstwa różnych ludzi 😂
Przetyrali mnie wczoraj konkretnie, a na dodatek były jakieś 3h opóźnienia, więc wszystkie, które czekałyście na informację przepraszam, że tak późno się odezwałam. Mój chłop już czekał w domu z szampanem i szamką, więc fajnie ;) Mam wrażenie, że on się cieszy bardziej niż ja! Ciągle chodzi i gada zdałaś, zdałaś 🤣

W ogóle Wam powiem, że po ostatnich dniach (egzaminy) mam taki mózg rozwalony, że nie wiem co mam ze sobą zrobić, nie mogę sobie znaleźć miejsca ani w domu ani w pracy. Nie dociera do mnie jeszcze, że udało się zdać. Tylko od wczoraj dostaję kwiaty od mnóstwa różnych ludzi 😂
Przetyrali mnie wczoraj konkretnie, a na dodatek były jakieś 3h opóźnienia, więc wszystkie, które czekałyście na informację przepraszam, że tak późno się odezwałam. Mój chłop już czekał w domu z szampanem i szamką, więc fajnie ;) Mam wrażenie, że on się cieszy bardziej niż ja! Ciągle chodzi i gada zdałaś, zdałaś 🤣
Znam uczucie tej "pustki" kiedy właśnie nagle masz tyle wolnego czasu, bez żadnej presji która nad tobą wisi i nie wiesz co ze sobą zrobić. 😂 Ale to szybko mija. 😂

Mam nadzieję, że nie minie, bo już mnie siekło na kolejny kierunek studiów 🤣 Póki dziecka nie ma to można ;)
masakra, ja po studiach wiedziałam jedynie że nigdy więcej nie chce na nie wracać 🤣
Get Away Woman GIF by Max

Dzień dobry w czerwcu :) Piękne były te ostatnie dni maja, dla mnie idealna temperatura do życia, wszędzie zielono, późne zachody słońca, a czerwiec też będzie cieplutki i ładniutki. Nie wiem jak Wam, ale mi o wiele łatwiej żyje się z niepłodnością w słońcu i w letnim czasie.

Życzę Wam w Dniu Dziecka radości, ciekawości i lekkiego bycia tu i teraz :) Bycie dzieckiem kojarzy mi się z takim mocnym byciem tu i teraz, a to takie miłe uczucie :)

reklama
O! To zapytam tutaj, bo mam zamawiać owulaki. Od czasu do czasu przewijają się horieny i dl. Wstawiałyście zdjęcia dla porównania, a ja nie wiedziałam które to które :D. Podpowiecie mi które mam zamówić, bo ładnie pokazują?
Moje ostatnio zawiodły i pik intuicyjnie wyczułam raczej przez spadek następnego dnia, a niżeli pik poprzedniego.

Do góry