Tralalala25
Fanka BB :)
Dzień dobry w czerwcu! Jak powiedziałam tak zrobiłam i zaczęłam testować od dzisiaj, na razie biel, ale nie zrażam się, bo to dopiero 8dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam uczucie tej "pustki" kiedy właśnie nagle masz tyle wolnego czasu, bez żadnej presji która nad tobą wisi i nie wiesz co ze sobą zrobić. Ale to szybko mija.W ogóle Wam powiem, że po ostatnich dniach (egzaminy) mam taki mózg rozwalony, że nie wiem co mam ze sobą zrobić, nie mogę sobie znaleźć miejsca ani w domu ani w pracy. Nie dociera do mnie jeszcze, że udało się zdać. Tylko od wczoraj dostaję kwiaty od mnóstwa różnych ludzi
Przetyrali mnie wczoraj konkretnie, a na dodatek były jakieś 3h opóźnienia, więc wszystkie, które czekałyście na informację przepraszam, że tak późno się odezwałam. Mój chłop już czekał w domu z szampanem i szamką, więc fajnie Mam wrażenie, że on się cieszy bardziej niż ja! Ciągle chodzi i gada zdałaś, zdałaś
Mam nadzieję, że nie minie, bo już mnie siekło na kolejny kierunek studiów Póki dziecka nie ma to możnaZnam uczucie tej "pustki" kiedy właśnie nagle masz tyle wolnego czasu, bez żadnej presji która nad tobą wisi i nie wiesz co ze sobą zrobić. Ale to szybko mija.
masakra, ja po studiach wiedziałam jedynie że nigdy więcej nie chce na nie wracaćMam nadzieję, że nie minie, bo już mnie siekło na kolejny kierunek studiów Póki dziecka nie ma to można