reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czekając na pierwsze maleństwo:)

Hej kobitki!
zdązyłam sie juz zorientować ,że jest tu sporo dziewczyn,które mają już jedno lub nawet dwoje dzieciaczków.A która z Was czeka na pierwsze dziecko?
:)

reklama
Gabi83 mnie się to dalej w głowie nie mieści że coś tam w środku rosnie:-) tym bardziej że zaczęliśmy sie starać z myślą - kiedyś trzeba zacząć, to nie jest tak łatwo, a jeśli nam nie będzie wychodziło to przynajmniej będzie czas na jakieś działania póki za starzy nie jesteśmy ;-). No i teraz mamy, od strzała :D Ja nie wiem jak myśmy to zrobili, i jak to jest ze przez tyle lat nic nie zmajstrowaliśmy przypadkiem ( bo raczej sie zabezpieczaliśmy ale wiadomo jak to czasem bywa:zawstydzona/y:)

Widzisz groszq a my staralismy sie prawie rok,a myslelismy od 2 tylko przy okazji badan przygotowujacych na ciaze wyszlo ze mam guza na jajniku i dobrze ze wyszlo wczesniej a nie po 5 latach staran :-)

My staraliśmy się ponad 2 lata :-( w między czasie byłam 4 razy w szpitalu na zabiegach ale udało się i Wam tteż gratuluję:-)

Mnie się z Tosią udało za pierwszym razem, teraz za drugim :-D I w pierwszej ciąży miałam mnóstwo obaw, długo się oswajałam z myślą, że jestem w ciąży, mimo, że Dzidzia planowana. Później po porodzie miałam tragicznego baby bluesa, załamywałam się, że życie mi się wywróciło, a teraz pełen luz :-D

No to tym bardziej gratuluje tych wyczekanych fasolek :) Nie żeby nasza nie była oczekiwana ;-) po prostu krócej czekaliśmy , ale cieszy,y sie tak samo jak wy :)

reklama
Do góry