reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
No nie wiem czy w warunkach polskiej porodówki zostałby on wpuszczony, ale za granicą, czy przy porodach domowych - masa takich filmików w necie Niektóre zdjęcia piękne, ale sama bym nie wykupiła takich usług (choć cudze sesje się przemiło ogląda ).
agulqa_b
Fanka BB :)
Megami fakt ta co wstawilas super i wzruszajaca. Ja myske ze jakbu dostali w lape to by pozwolili
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
O mój Boże...
To ja jednak jestem skrajnie zacofana...
To ja jednak jestem skrajnie zacofana...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Kurde, miałam aparat na porodówce, ale żeby zdjęcia Młodej robić, a nie sobie
Nawet nie mogę tego ogarnąć moim małym rozumkiem
Nawet nie mogę tego ogarnąć moim małym rozumkiem
agulqa_b
Fanka BB :)
Uwazzm ze te co megami zrobila sa ladne i ze smakiem. Nie ma tam przegiec ale ja bym sie nie zdecydowala na taka pamiatke ;-)
Nie wiem, może to ze mną jest coś nie tak. To prawda zdjęcia są delikatne ale.... do mnie w ogóle nie przemawiają. Ale ja już chyba pisałam że dla mnie sam poród to nic pięknego, krew, pot, itp. Pierwszy piękny moment to jak mi położyli chłopców na piersi, do przytulenia. To było cudne i... takie moje, nie chciałam żeby wtedy ktoś nam przeszkadzał, żadne pstrykanie zdjęć.
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
No jesteśmy różne. Dla jednej najważniejsze jest to co po porodzie i to chce pamiętać, inne chcą uwiecznić moment i proces narodzin
Dla mnie poród to też bardzo intymne wydarzenie. Już sama obecność lekarzy i brak możliwości wyboru miejsca to dla mnie cienka granica....
Dla mnie poród to też bardzo intymne wydarzenie. Już sama obecność lekarzy i brak możliwości wyboru miejsca to dla mnie cienka granica....
Ostatnia edycja: