Obecnie jesteśmy u teściowej. Mieszkanie narożne na 4 pietrze.. w te upały taka niewyróbka, że szok już się nie mogę doczekać powrotu do domu siedzimy i nic nie robimy i płyniemy..Też bym powiedziała, że potówki niestety upały średnie dla takich maluchów
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Obecnie jesteśmy u teściowej. Mieszkanie narożne na 4 pietrze.. w te upały taka niewyróbka, że szok już się nie mogę doczekać powrotu do domu siedzimy i nic nie robimy i płyniemy..
Rozbieraj do rosołu na podkladzie. Jeszcze nie spiernicza to moze polezec:-) wiatrak tez ratuje, jesli sie boisz na dziecko to pusc nad sufit zeby chociaz powietrze zmielilo a nie stalo i kislo. W ciagu dnia mozna tez kapiele odswiezajace. Jesli Tobie goraco to i Bąbelkowi tez niestety. Sa tez maty chlodzace woda takie ze np kladziesz brzuszkiem. Potowki maja to do siebie ze znikna ale ewidentnie za cieplo.
Rozbieraj do rosołu na podkladzie. Jeszcze nie spiernicza to moze polezec:-) wiatrak tez ratuje, jesli sie boisz na dziecko to pusc nad sufit zeby chociaz powietrze zmielilo a nie stalo i kislo. W ciagu dnia mozna tez kapiele odswiezajace. Jesli Tobie goraco to i Bąbelkowi tez niestety. Sa tez maty chlodzace woda takie ze np kladziesz brzuszkiem. Potowki maja to do siebie ze znikna ale ewidentnie za cieplo.
No różne takie rzeczy tworzyliśmy i jakoś przetrwaliśmy a teraz już ochłodzenie
Jak tam Wy się macie?
Dzień dobry. Dołączam do tematu cukrzycy ciążowej
U mnie druga ciąża, druga cukrzyca ciążowa... Pierwsza udała się na diecie, teraz wjechała insulina.
Szukam informacji jak u Was zakończono ciążę - indukowano, czekano, zaplanowano cc? Oczywiście cofnę się do starszych postów
U mnie druga ciąża, druga cukrzyca ciążowa... Pierwsza udała się na diecie, teraz wjechała insulina.
Szukam informacji jak u Was zakończono ciążę - indukowano, czekano, zaplanowano cc? Oczywiście cofnę się do starszych postów
olka11135
Indukowano ale nie naciskano mocno.
Gdyby to nie były święta pewnie bym poczekała do terminu
Urodziłam w 39+3
gooskaw
Samo sie rozpoczelo:-)
Do konca insulina nocna(jednostek juz nie pamietam ale duzo), czasami i doposilkowa.
A pierwsza jak mialas rozwiazana?
Nagłe cc po 12 godzinach sn, bo się Młody źle wstawił w kanał.Samo sie rozpoczelo:-)
Do konca insulina nocna(jednostek juz nie pamietam ale duzo), czasami i doposilkowa.
A pierwsza jak mialas rozwiazana?
Poród indukowany w 39+1 balonik + oxy. Ale to było 4 lata temu, może teraz już nie uprą się na indukcję, wtedy mówili, że takie są wytyczne.
Ostatnia edycja:
Nelka85
Pierwsza ciąża na diecie i balonik 39+0. Zakończona cc w 39+2. Było to niecałe 2 lata temu.Dzień dobry. Dołączam do tematu cukrzycy ciążowej
W obecnej też będą wywoływać w 39+0. Mam insulinę nocną i przed śniadaniem plus jak wywali.
reklama