reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Dziewczyny,któraś kiedyś pisała apropo hemoglobiny,żeby sobie zobaczyć średnia z glukometru w ciągu ostatnich 90dni ,to ja mam 98mg/dl jak to się ma do hemoglobiny? 😅

Dziewczyny,któraś kiedyś pisała apropo hemoglobiny,żeby sobie zobaczyć średnia z glukometru w ciągu ostatnich 90dni ,to ja mam 98mg/dl jak to się ma do hemoglobiny? 😅

Bedzie elegancko z surowicy na bank jak srednia taka ladna z palca;-)
Jecie np pistacje pomiędzy posiłkami?

Ja miedzy posilkami nie jadam bo i tak mi ciezko zmiescic 5-6posilkow juz.

Za to zlapalam sie dzis na tym ze jestem masochistka bo ogladam na instagramie(i lubie to ogladac 🙈) jak ludzie te wszystkie ciasta i ciasteczka i deserki jedza co sobie upiekli/zrobili 🤦‍♀️🤭 slinie sie do telefonu bezproduktywnie i marzezeby opchac sie czyms takim po porodzie 😂

Bedzie elegancko z surowicy na bank jak srednia taka ladna z palca;-)

Ja miedzy posilkami nie jadam bo i tak mi ciezko zmiescic 5-6posilkow juz.

Za to zlapalam sie dzis na tym ze jestem masochistka bo ogladam na instagramie(i lubie to ogladac 🙈) jak ludzie te wszystkie ciasta i ciasteczka i deserki jedza co sobie upiekli/zrobili 🤦‍♀️🤭 slinie sie do telefonu bezproduktywnie i marzezeby opchac sie czyms takim po porodzie 😂
No właśnie jestem jak to będzie ,bo zdarza mi się coś zjeść niekonieczmie dozwolonego albo kombinuje . Dzisiaj zronileam racuchy z ksylitolem z mąki orkiszowej 2000 🙊 Za 2h jak chciałam zjeść spowrotem to miałam 118 to chyba niezle . Chodzii poprostu o tej cukier,którego nie znam.
No i mózg mi wyparuje jakby się okazało,że mam gorsza hemoglobinę jak przed ciążą gdzie diety nie było tak naprawdę 🙈

Ja czasem coś przekasze,ale to jak wiem że np gdzieś jadę ,albo do obiadu długo ,a nie czasu. Ale jak siedzę w domu jestem sama to jem 5-6 takich posiłków,że nie zdazam zgłodniec co nie oznacza,że nie mam ochoty coś zjeść 😆

reklama
Hej, Dziewczyny :)
Trochę się nie odzywałam, bo musiałam odpocząć od rozkmin na forum, żeby nie spanikować przed wczorajsza wizytą.
U mnie szyjka bez zmian, jutro kończę 34 tydz - 28mm, miękka.
Lekarz mówi, że indukcja nie będzie potrzebna, bo urodzę przed terminem, co mnie bardzo cieszy :)
Teraz mam się oszczędzać i czekam do 01.04, bo wtedy już jest 100% bezpiecznie u mnie :)

Do góry