reklama
a.szczypiorek
Fanka BB :)
Nooo, na początku ciąży próbowałam odpalić auto kluczami do domuCo jak co ale nie na darmo sie mowi wlasnie z przekąsem ze to kalafior a nie mozg :-) w ciazy to zyje swoim zyciem heheheh
a.szczypiorek
Jecie np pistacje pomiędzy posiłkami?
gooskaw
Dziewczyny,któraś kiedyś pisała apropo hemoglobiny,żeby sobie zobaczyć średnia z glukometru w ciągu ostatnich 90dni ,to ja mam 98mg/dl jak to się ma do hemoglobiny?
Bedzie elegancko z surowicy na bank jak srednia taka ladna z palca;-)
Jecie np pistacje pomiędzy posiłkami?
Ja miedzy posilkami nie jadam bo i tak mi ciezko zmiescic 5-6posilkow juz.
Za to zlapalam sie dzis na tym ze jestem masochistka bo ogladam na instagramie(i lubie to ogladac ) jak ludzie te wszystkie ciasta i ciasteczka i deserki jedza co sobie upiekli/zrobili slinie sie do telefonu bezproduktywnie i marzezeby opchac sie czyms takim po porodzie
Nath096
No właśnie jestem jak to będzie ,bo zdarza mi się coś zjeść niekonieczmie dozwolonego albo kombinuje . Dzisiaj zronileam racuchy z ksylitolem z mąki orkiszowej 2000 Za 2h jak chciałam zjeść spowrotem to miałam 118 to chyba niezle . Chodzii poprostu o tej cukier,którego nie znam.Bedzie elegancko z surowicy na bank jak srednia taka ladna z palca;-)
Ja miedzy posilkami nie jadam bo i tak mi ciezko zmiescic 5-6posilkow juz.
Za to zlapalam sie dzis na tym ze jestem masochistka bo ogladam na instagramie(i lubie to ogladac ) jak ludzie te wszystkie ciasta i ciasteczka i deserki jedza co sobie upiekli/zrobili slinie sie do telefonu bezproduktywnie i marzezeby opchac sie czyms takim po porodzie
No i mózg mi wyparuje jakby się okazało,że mam gorsza hemoglobinę jak przed ciążą gdzie diety nie było tak naprawdę
Ja czasem coś przekasze,ale to jak wiem że np gdzieś jadę ,albo do obiadu długo ,a nie czasu. Ale jak siedzę w domu jestem sama to jem 5-6 takich posiłków,że nie zdazam zgłodniec co nie oznacza,że nie mam ochoty coś zjeść
Ja podjadam różne orzechy, jeśli mam ochotę są dni kiedy nie mogę zamieścić wszystkich posiłków, ale są też takie, że chodzę cały dzień głodna i wtedy podjadam. A ten głód to brak cukru w organizmieJecie np pistacje pomiędzy posiłkami?
Wzajemnie Przyjemnego dnia !Najlepszego Babeczki :-)
reklama
Hej, Dziewczyny
Trochę się nie odzywałam, bo musiałam odpocząć od rozkmin na forum, żeby nie spanikować przed wczorajsza wizytą.
U mnie szyjka bez zmian, jutro kończę 34 tydz - 28mm, miękka.
Lekarz mówi, że indukcja nie będzie potrzebna, bo urodzę przed terminem, co mnie bardzo cieszy
Teraz mam się oszczędzać i czekam do 01.04, bo wtedy już jest 100% bezpiecznie u mnie
Trochę się nie odzywałam, bo musiałam odpocząć od rozkmin na forum, żeby nie spanikować przed wczorajsza wizytą.
U mnie szyjka bez zmian, jutro kończę 34 tydz - 28mm, miękka.
Lekarz mówi, że indukcja nie będzie potrzebna, bo urodzę przed terminem, co mnie bardzo cieszy
Teraz mam się oszczędzać i czekam do 01.04, bo wtedy już jest 100% bezpiecznie u mnie