reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Tak cicho bylas myślałam, że już 😁
U mnie jeszcze brak kwalifikacji do cc, jeszcze mnie odesłali do ortopedów
A bo nie wiedzieć czemu nie wyświetlają mi się w apce w ogóle powiadomienia z tego wątku 🤷 I jak nie wchodzę co jakiś czas sprawdzać to potem muszę was nadrabiać .
Czasem mam bóle krzyżowe ,brzuch mnie na dole ciągnie ale to tak chwilowo ,położę się i mija. Mam nadzieję,że będzie bez niepsodzianek,jutro wizyta,a w piątek 38+0.
O i co o tym myślisz ? Chyba wolalas sn? Współczuję Ci jak nie urok to wiadomo co 😏 Bardzo avi dokucza to spojenie ?

A bo nie wiedzieć czemu nie wyświetlają mi się w apce w ogóle powiadomienia z tego wątku 🤷 I jak nie wchodzę co jakiś czas sprawdzać to potem muszę was nadrabiać .
Czasem mam bóle krzyżowe ,brzuch mnie na dole ciągnie ale to tak chwilowo ,położę się i mija. Mam nadzieję,że będzie bez niepsodzianek,jutro wizyta,a w piątek 38+0.
O i co o tym myślisz ? Chyba wolalas sn? Współczuję Ci jak nie urok to wiadomo co 😏 Bardzo avi dokucza to spojenie ?
U mnie tez właśnie nie zawsze wyskoczy powiadomienie.
Jutro razem wizytujemy 🙂
U mnie to już całkiem dramat, chodzić nie mogę, bo spojenie plus takie napuchniete nogi. Do tego z nosa mi leci, więc już lepiej być nie może przy takich temperaturach.
Właśnie jadę na ostatnia wizytę do diabetologa, zobaczymy, co ona jeszcze powie o rozwiązaniu.
Tak, ja się nastawiałam na sn, ale jak nie będzie wyjścia to bez dyskusji pójdę na cc🤷

Daria to brac sie do roboty! Ty od jutra:-)))

Nath tatus sie nie wyspi przez nablizsze kilka mscy z maluchem :-p takze odespi jak bedziesz w szpitalu:-)

reklama
@Daria1991 no i dobre podjejscie w sumie ,trzeba udać lekarzowi. Będzie dobrze. Mnie dzisiaj dwa razy wybiła oczy krew z palca przy pomiarze i postanowiłam zmierzyć ciśnienie 145/80,ale tego nie czuje . Byłam na zakupach , pochodziłam. Ale ostatnio na wizycie mierzyła mi 3 razy,bo jak ja zobaczyłam to mnie zalał pot i serce zaczęło walić ,a nie miałam powodów do obaw jakiś wiekszych 🤷
Narzekam czasem na to moje kłucie i to chyba skracanie szyjki. Wczoraj nie czułam,że jestem w ciąży,a dzisiaj jestem obolała i mala usiłuje przestawic każdy narząd.

@gooskaw widziałam takiego mema,że pierwsze kilka dni tacierzynstwa są najlepsze,potem wypuszczają żonę z dzieckiem ze szpitala 😅🙈

Do góry