reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Tak cicho bylas myślałam, że już 😁
U mnie jeszcze brak kwalifikacji do cc, jeszcze mnie odesłali do ortopedów
A bo nie wiedzieć czemu nie wyświetlają mi się w apce w ogóle powiadomienia z tego wątku 🤷 I jak nie wchodzę co jakiś czas sprawdzać to potem muszę was nadrabiać .
Czasem mam bóle krzyżowe ,brzuch mnie na dole ciągnie ale to tak chwilowo ,położę się i mija. Mam nadzieję,że będzie bez niepsodzianek,jutro wizyta,a w piątek 38+0.
O i co o tym myślisz ? Chyba wolalas sn? Współczuję Ci jak nie urok to wiadomo co 😏 Bardzo avi dokucza to spojenie ?

A bo nie wiedzieć czemu nie wyświetlają mi się w apce w ogóle powiadomienia z tego wątku 🤷 I jak nie wchodzę co jakiś czas sprawdzać to potem muszę was nadrabiać .
Czasem mam bóle krzyżowe ,brzuch mnie na dole ciągnie ale to tak chwilowo ,położę się i mija. Mam nadzieję,że będzie bez niepsodzianek,jutro wizyta,a w piątek 38+0.
O i co o tym myślisz ? Chyba wolalas sn? Współczuję Ci jak nie urok to wiadomo co 😏 Bardzo avi dokucza to spojenie ?
U mnie tez właśnie nie zawsze wyskoczy powiadomienie.
Jutro razem wizytujemy 🙂
U mnie to już całkiem dramat, chodzić nie mogę, bo spojenie plus takie napuchniete nogi. Do tego z nosa mi leci, więc już lepiej być nie może przy takich temperaturach.
Właśnie jadę na ostatnia wizytę do diabetologa, zobaczymy, co ona jeszcze powie o rozwiązaniu.
Tak, ja się nastawiałam na sn, ale jak nie będzie wyjścia to bez dyskusji pójdę na cc🤷

Daria to brac sie do roboty! Ty od jutra:-)))

Nath tatus sie nie wyspi przez nablizsze kilka mscy z maluchem :-p takze odespi jak bedziesz w szpitalu:-)

reklama
@Daria1991 no i dobre podjejscie w sumie ,trzeba udać lekarzowi. Będzie dobrze. Mnie dzisiaj dwa razy wybiła oczy krew z palca przy pomiarze i postanowiłam zmierzyć ciśnienie 145/80,ale tego nie czuje . Byłam na zakupach , pochodziłam. Ale ostatnio na wizycie mierzyła mi 3 razy,bo jak ja zobaczyłam to mnie zalał pot i serce zaczęło walić ,a nie miałam powodów do obaw jakiś wiekszych 🤷
Narzekam czasem na to moje kłucie i to chyba skracanie szyjki. Wczoraj nie czułam,że jestem w ciąży,a dzisiaj jestem obolała i mala usiłuje przestawic każdy narząd.

@gooskaw widziałam takiego mema,że pierwsze kilka dni tacierzynstwa są najlepsze,potem wypuszczają żonę z dzieckiem ze szpitala 😅🙈

Do góry