reklama
Zazdroszcze, że jeszcze masz dni, że nie czujesz, że jesteś w ciazy@Daria1991 no i dobre podjejscie w sumie ,trzeba udać lekarzowi. Będzie dobrze. Mnie dzisiaj dwa razy wybiła oczy krew z palca przy pomiarze i postanowiłam zmierzyć ciśnienie 145/80,ale tego nie czuje . Byłam na zakupach , pochodziłam. Ale ostatnio na wizycie mierzyła mi 3 razy,bo jak ja zobaczyłam to mnie zalał pot i serce zaczęło walić ,a nie miałam powodów do obaw jakiś wiekszych
Narzekam czasem na to moje kłucie i to chyba skracanie szyjki. Wczoraj nie czułam,że jestem w ciąży,a dzisiaj jestem obolała i mala usiłuje przestawic każdy narząd.
@gooskaw widziałam takiego mema,że pierwsze kilka dni tacierzynstwa są najlepsze,potem wypuszczają żonę z dzieckiem ze szpitala
Całe szczęście, że termin cesarki się zbliża i za chwilę większość dolegliwości minie.
Co do mema, dobre takie to prawdziwe
Nath096
Fanka BB :)
Wczoraj miałam chyba taki pierwszy od nie wiem kiedy Dziś za to masakra ,brzuch mnie lekko boli ,mała daje czadu.Zazdroszcze, że jeszcze masz dni, że nie czujesz, że jesteś w ciazy
Całe szczęście, że termin cesarki się zbliża i za chwilę większość dolegliwości minie.
Co do mema, dobre takie to prawdziwe
Nath096
Mój jest tak optymistycznie nastawiony,że to jest narazie aż rozczulające "Wiesz zobaczymy czy będzie spac z nami czy w łóżeczku. Gdzie jej będzie lepiej kochanej"@Nath096 ja caly czas slysze pytanie czy Maly moze spac w dostawce ktora mamy kolo lozka... bo zajmuje 3/4lozka naszego To tak odnosnie tego 'wysypiania sie'
Dzisiaj była u mnie koleżanka na kawie,która ma prawie roczne dziecko i mówi,że mąż sam z siebie poszedł na kanapę ,bo już tak dostał,że ostatnio stwierdził,że rusza się mu ząb
Nie opowiadałam tej historii mojemu xd
reklama
Nath096
@Daria1991 jak po wizycie ?