reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Czterdziesci parę złotych płaciłam.
W pierwszej ciąży miałam dodatni a w drugiej i teraz w trzeciej ujemny
Ja tak łudziłam się z cukrzyca że jak w pierwszej jest to nie musi wystąpić w kolejnej 😎 niestety 🤣 ale dałaś mi nadzieję, że może nie będzie gbs! Bo już przeżywam a jeszcze nawet nie miałam wymazu pobieranego

Ja tak łudziłam się z cukrzyca że jak w pierwszej jest to nie musi wystąpić w kolejnej 😎 niestety 🤣 ale dałaś mi nadzieję, że może nie będzie gbs! Bo już przeżywam a jeszcze nawet nie miałam wymazu pobieranego
Ja t z się bałam że będzie dodatni..bo pierwsza ciąża była z dziewczynką i wtedy mialam wszytsko -szyjkę skrócona, dodatni gbs i te twardnienia brzucha a teraz też to wszytsko się powtórzyło..a w ciąży drugiej z synem nie działo się nic kompletnie.

Ja t z się bałam że będzie dodatni..bo pierwsza ciąża była z dziewczynką i wtedy mialam wszytsko -szyjkę skrócona, dodatni gbs i te twardnienia brzucha a teraz też to wszytsko się powtórzyło..a w ciąży drugiej z synem nie działo się nic kompletnie.
To rozumiem, że teraz też dziewczynka? :)

@Frogi to w drugiej ciąży nie skracała Ci się szyjka? Czy miałas szew lub pessar zapobiegawc
W drugiej ciąży nic mi się nie działo. Szyjka była trawda i zamknięta do samego końca a mój Staś urodził się duży 60cm i 3700 w pierwszej z Pola miałam pessar założony ale po zdjęciu go urodzilam o terminie no i teraz jestem w ciąży z dziewczynką i też problemy z szyjka..to pewnie po prostu zbieg okoliczności
Ja dziewczyny mam jeszcze inny problem -hemoroidy mi się pokazały i mnie bolą !! Co tu robic??

W drugiej nic się nie działo złego ani mi brzuch nie twardniał tak jak teraz i szyjka też się nie skrocila

reklama
Do góry