reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Ta farmaceutka mi nie sprzedała tego prenatalu nawet 🤷 w czwartek mam wizytę u ginekologa to się jeszcze podpytam. W tamtej ciąży też brałam prenatalu duo, tylko wtedy miałam anemię i dodatkowo miałam też przypisane czyste żelazo to pewnie nie szkodziło.
Muszę właśnie wieczorem poczytać na ten temat.

No i mam 5,33 🤷‍♀️ to zapewne sprawka ostatniego 170 po lactulosum 🥴 jest okej.
A jaka miałaś wcześniej ?
Ja się dowiem niestety dopiero j lekarza . Średnia tygodniowa mi skończyła na 102 jak nigdy to tej pory ,zobaczymy . Mam dwa tygodnie ,bo moja diab przegląda wszystko ale najbardziej bierze pod uwagę ostatnie dwa tyg,to drukuje i wrzuca do dokumentacji

A jaka miałaś wcześniej ?
Ja się dowiem niestety dopiero j lekarza . Średnia tygodniowa mi skończyła na 102 jak nigdy to tej pory ,zobaczymy . Mam dwa tygodnie ,bo moja diab przegląda wszystko ale najbardziej bierze pod uwagę ostatnie dwa tyg,to drukuje i wrzuca do dokumentacji

5.35% przed ciaza :-) ale to juz byla dieta cukrzycowa wiec trzymam poziom.

Tobie tez wyjda dobre wyniki Nath:-) trzymam kciuki:-)

Ja tylko jestem zla ze musze czasem ten lactulosum wziac a wtedy wywala mi w kosmos, ale nie mam innej opcji.

reklama
Przeciw zatwardzeniom. Tylko ze ma cukier... eh. I to duzo cukru.
O kurde . Mi ostatnio coś poleciła gin,muszę sprawdzić nazwę. Mnie w nocy obudził ból brzucha i kręgosłupa . Trochę się przestraszylam,ale zdjęłam spodnie od piżamy ,chyba gumka już mnie za bardzo ciśnie i podkulilam nogi za bardzo. Wypiłam w dzień lekka kawę i odwiedziłam toaletę ,ale lekko nie było.

Do góry