a.szczypiorek
Fanka BB :)
Ale ej mnie tu dziewczyny pocieszały, że moje 5,2 % to bardzo ładnie więc te 5,33 to też chyba fajny wynik?No i mam 5,33 to zapewne sprawka ostatniego 170 po lactulosum jest okej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ej mnie tu dziewczyny pocieszały, że moje 5,2 % to bardzo ładnie więc te 5,33 to też chyba fajny wynik?No i mam 5,33 to zapewne sprawka ostatniego 170 po lactulosum jest okej.
Ale ej mnie tu dziewczyny pocieszały, że moje 5,2 % to bardzo ładnie więc te 5,33 to też chyba fajny wynik?
O kurde . Mi ostatnio coś poleciła gin,muszę sprawdzić nazwę. Mnie w nocy obudził ból brzucha i kręgosłupa . Trochę się przestraszylam,ale zdjęłam spodnie od piżamy ,chyba gumka już mnie za bardzo ciśnie i podkulilam nogi za bardzo. Wypiłam w dzień lekka kawę i odwiedziłam toaletę ,ale lekko nie było.
Sprawdziłam , właśnie Lactulosum to ci pisałaś,albo duphalac ,mówiła ,że jedno jest smakowe chyba jak dobrze pamiętam. Te dwa mi napisała że mogę kupić jak chcePrzypominaj sobie i dawaj znac :-)
Na mnie juz nic nie dziala ale pocieszam sie ze jeszcze 10 tygodni i odwiedze normalnie kibelek
Poczytałam o tym drugim i tez pisze,że bardzo podnosi. A skąd to znasz ,lekarz ci polecił? Bo moja słowem o podnoszeniu cukru nie wspomniała...no na początku nie działa,a teraz to dobry lek na ból głowy,albo zatwardzenie,ale nie pije często .Nath to uwazaj przy stosowaniu tego bo wywala w kosmos cukry to tak na przyszlosc. A poki co zycze Ci aby ta kawa pomagala jak najdluzej :-)))
Poczytałam o tym drugim i tez pisze,że bardzo podnosi. A skąd to znasz ,lekarz ci polecił? Bo moja słowem o podnoszeniu cukru nie wspomniała...no na początku nie działa,a teraz to dobry lek na ból głowy,albo zatwardzenie,ale nie pije często .
Te naturalne sposoby znam . Czasem też mam tak ,że leciałabym na śliwkach i wodzie i nic ,a czasem jadlabym kamienie i byłabym w łazience codziennie Najgorzej,bo nie ma reguły u mnie .Moze wlasnie to kawka u Ciebie dziala bo nie pijesz czesto. Ja pije codziennie i pewnie organizm sie przyzwyczail. A skad znam? Dostawalam w szpitalu w pierwszej ciazy. I podnosi podnosi i to fest bo to cukier w roznych wersjach. Dopytaj swojej diablo jak to stosowac w Twoim wypadku czysto teoretycznie, aby bylo najmniej szkodliwe na przyszlosc.
Jeszcze Ci moge polecic Boldaloin- tabletki ziolowe - jedna na noc i rano powinno byc okej. Mi to juz tez nie pomaga niestety nawet jak biore 4 na dzien takze im dalej w las tym gorzej jak ktos ma z tym problemy.
A z naturalnych kisielek z siemienia lnianego, jabluszko, kapusta kiszona a nawet sam jej sok, woda z ogorkow kiszonych, suszone sliwki, duzo blonnika czy nawet ta kawka z rana :-) jest duzo opcji.