reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Czyli dzidzia w normie? 🙂
Skoro cukry piękne to chyba już do końca ciąży możesz wcinać makarony 😁
A co do wagi to zawsze jest różnica na różnych wagach,dlatego pomiary lepiej porównywać, albo te z gabinetu,albo te z twojej prywatnej wagi.
Wszystko się podoba :)
Porównuje- tylko u mnie stoi 😅a u niej jest 1,2 kg do przodu. Fakt, że to w bluzce, bluzie i legginsach no ale bez przesady 💁

Oj to dopiero połowa ciąży, także ciekawi mnie ten 24-28 tc, obym za mocno nie cierpiała ✊🙂

reklama
Wszystko się podoba :)
Porównuje- tylko u mnie stoi 😅a u niej jest 1,2 kg do przodu. Fakt, że to w bluzce, bluzie i legginsach no ale bez przesady 💁

Oj to dopiero połowa ciąży, także ciekawi mnie ten 24-28 tc, obym za mocno nie cierpiała ✊🙂
Z punktu widzenia kobiety musimy przyjmować te niższe wartości na wadze 😁🤣czyli Twoja waga stoi 😁przecież nie będziemy sobie dodawać kilogramów z obcej wagi 🤔
Trzymam kciuki, żebyś nie musiała drastycznie zmieniać swojego jadłospisu 💪💪💪

Chcialam wam tu dzis zarzucic wynikiem, ale chyba dopiero w pn bedzie bo nadal w realizacji. A tu weekend wiec zapewne bedzie zas.
Ciezko mi dzis po tym turnee za wynikami i leze plackiem. Mam nadzieje ze nie odbije sie to na moim cukrze rano 🥴

Trzymam kciuki ❤️ Ja się zaczynam irytować trochę,bo mam często cukry pod 140 ,a nie jem nic innego 😏
Ale prawda jest,że coś podjadam ostatnio między posiłkami,bo mnie ciągnie. Muszę chyba ugotować gar jakiejś zupy,bo nie mogę już patrzeć na kanapki i tak chodzę i szukam .

Chcialam wam tu dzis zarzucic wynikiem, ale chyba dopiero w pn bedzie bo nadal w realizacji. A tu weekend wiec zapewne bedzie zas.
Ciezko mi dzis po tym turnee za wynikami i leze plackiem. Mam nadzieje ze nie odbije sie to na moim cukrze rano 🥴
To czekamy na info 🙂
Może nie będzie tak źle z tym porannym cukrem, ja też często mówię, że coś się odbije jutro rano na pomiarze, a tu w normie 🙂

Trzymam kciuki ❤️ Ja się zaczynam irytować trochę,bo mam często cukry pod 140 ,a nie jem nic innego 😏
Ale prawda jest,że coś podjadam ostatnio między posiłkami,bo mnie ciągnie. Muszę chyba ugotować gar jakiejś zupy,bo nie mogę już patrzeć na kanapki i tak chodzę i szukam .
Co podjadasz ?;)

Bardzo różnie 🙈 Nie zawsze zdrowo ,jakiś skyr z owocami,kanapkę ,orzechy,jak się trafia paluszki to garsc wpadnie,a to parę łyków jogurtu pitnego i ciągle trzustka pracuje i zaprzepaszcze wszystko :/ A dzisiaj to mam apogeum zjadłabym dwudaniowy obiad najchętniej,deser i jeszcze czymś dobrym popiła 😂

A może organizm domaga się tez innych składników, niż tylko to, co w kanapkach, stąd to podjadanie. Ale to znaczy, że nie jesz codziennie obiadu?

reklama
Do góry