reklama
gabrielka1308
Fanka BB :)
WINOROŚLINKA WIELKIE GRATULACJE

Jak Tobie dob rze, masz już wszystko za sobą i przy sobie Wspaniałe Maleństwo!!!
Napisz jak Twoje cukry.:-)
Assica jak Twoje wyniki? Daj znać:-)
Kuroslaw jeżeli poprawi Ci to humor to ja też mam straszne cukry poranne, chociaż mam już insulinę to nadal są wysokie i mam wrażenie , że ta insulina pomogła mi tylko na chwilę i powinnam mieć to zwiększone, Narazie czekam, ale jeżeli nie spadną to znowu diabetolog.
Aga może ten chleb nie podniesie cukru aż tak, wkońcu wczoraj tyle zgrzeszyłaś,;-) i cukry były w normie - więc bądźmy dobrej myśli ;-), że Twoja trzuska odpuszcza Ci
Jednego jestem pewna, że babki kupne są mniej słodkie niż domowe. \Ostatnio zjadłąm pyszną babkę (kawałek) cytrynową z lidla i cukier dobry, a wczoraj malusieński kawałeczek domowej i cukry - masakra!!!

Dziś przykładna dieta, śniadanie z jajecznica z 2 jajek na swojskiej szynce, 0,5 kromki czarnego, mokrego chleba
, II śniadanie jabłko, obiad talerz pomidorówki, 2 danie - 2 mielone i 4 ogóreczki korniszone, podwieczorek: szklanka soku marchwiowego, kolacja: omlet z 2 jajek z 3 plastrami sera żółtego i 3 ogóreczki korniszone, czy któraś wytrzymała by coś takiego???
Wypiałam 2 herbaty zielone, 1 białą a zapomniałąbym 1 kawkę z minimalną ilością mleka i chyba z 4 litry wody.

Jak Tobie dob rze, masz już wszystko za sobą i przy sobie Wspaniałe Maleństwo!!!
Napisz jak Twoje cukry.:-)
Assica jak Twoje wyniki? Daj znać:-)
Kuroslaw jeżeli poprawi Ci to humor to ja też mam straszne cukry poranne, chociaż mam już insulinę to nadal są wysokie i mam wrażenie , że ta insulina pomogła mi tylko na chwilę i powinnam mieć to zwiększone, Narazie czekam, ale jeżeli nie spadną to znowu diabetolog.
Aga może ten chleb nie podniesie cukru aż tak, wkońcu wczoraj tyle zgrzeszyłaś,;-) i cukry były w normie - więc bądźmy dobrej myśli ;-), że Twoja trzuska odpuszcza Ci

Jednego jestem pewna, że babki kupne są mniej słodkie niż domowe. \Ostatnio zjadłąm pyszną babkę (kawałek) cytrynową z lidla i cukier dobry, a wczoraj malusieński kawałeczek domowej i cukry - masakra!!!

Dziś przykładna dieta, śniadanie z jajecznica z 2 jajek na swojskiej szynce, 0,5 kromki czarnego, mokrego chleba

Wypiałam 2 herbaty zielone, 1 białą a zapomniałąbym 1 kawkę z minimalną ilością mleka i chyba z 4 litry wody.

gabrielka1308
Narzekałam na małą ilość ruchów
- a na angielskim kompletnie nie mogłam się skupić na zadaniach bo miałąm fale dunaju a brzuchu
Chyba służy mu nauka hi hi

gabrielka1308
Po kolacji 92 - piękny wynik:-), a jutro mam nadzieję, że też będzie wynik - chociaż w normie
Miłego wieczorku życzę:-)

Miłego wieczorku życzę:-)
hej
ja tez dzis mialam super cukry tzn zawsze sa w normie ale zwykle wahaja sie od 100 do 110 po posilku a ok 95 na czczo dzis natomiast pilnowalam diety i co? na czczo 77, 1h po sniadaniu 135 ale juz po 2 h 84, po obiedzie 89, a po kolacji 94;-)
moral jest taki - jak sie pilnuje cukry sa bardzo niskie a jak nie zblizaja sie do granicy normy ale tez zle nie sa
ja tez dzis mialam super cukry tzn zawsze sa w normie ale zwykle wahaja sie od 100 do 110 po posilku a ok 95 na czczo dzis natomiast pilnowalam diety i co? na czczo 77, 1h po sniadaniu 135 ale juz po 2 h 84, po obiedzie 89, a po kolacji 94;-)
moral jest taki - jak sie pilnuje cukry sa bardzo niskie a jak nie zblizaja sie do granicy normy ale tez zle nie sa

kazimiera1987
WINOROŚLINKA gratulacje super juz masz przy sobie swoja kruszynke:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
kazimiera1987
Gabrielka no ladna dietke dzisiaj mialas
reklama
IzaBK u mnie w przychodni powiedzieli jak robili mi krzywa 50 i 75 że lekarze chcą badanie z żyły!!
jasne, do krzywej lekarze chcą z żyły, ale decyzja o wprowadzeniu inwazyjnej jakby nie było insuliny i jej dawkowanie odbywa się na podstawie samodzielnie przeprowadzanych pomiarów z palca

mi powiedzieli, że kontrolną krzywą po połogu mogę sobie sama zrobić

Gabrielka, bardzo restrykcyjna ta dieta, prawie nie jadłaś dziś węglowodanów!! Badasz ketony?Dziś przykładna dieta, ...