gabrielka1308
Fanka BB :)
Aga skusiłaś się na rogalika? Właśnie na regionalnej tv pokazywali jak się je piecze i jak pięknie wyglądają:-) dobrze, że tak daleko mieszkam bo na jednym by się nie skończyło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.
Z dzidziusiem wszystko dobrze:-):-):-) i będzie dziewczynka:-):-):-).
Ale po tych stresach godzinę po obiedzie- fasolka po bretońsku- 151 najwięcej odkąd się kłuję.
czyli diabetolog probuje Cię odchudzić?Tak jak pisała Aga co region to inne normy i inne diety. Ja myślę, że ona zdecydowanie przestraszyła się moją wagą, jak przyszłam do niej w 6miesiącu to miałam +18kgZawsze lubiłam owoce i słodycze i nigdy nie walczyłam z nadwagą, wręcz odwrotnie
![]()
poczłułam się, jakbym to ja napisałą tego posta, wszystko jak u mnie byłoJa w ogóle krzywej nie miałam robionej z żyły tylko z palca! więc trochę mnie zmartwiłyście.
........., ale lekarz każe jeść chleb, więc skaczą mi te cukry tak od kanapki do kanapki! a denerwuje mnie to strasznie bo w sumie sama nie wiem czym zastąpic ten chleb!
A schudłam 2 kg pomimo tego że wydaje mi się że non stop jem - aż mi źle od tego żarcia, szczególnie ta kanapka o 22.30 jest tragedią, bo czekam i czekam aż będę mogła ją zjeść i iść spać- ale chodzenie spać tuż po kanapce mi nie wychodzi bo zasnąć nie mogę przez kilka godzin tak przeżarta. A lekarz mnie okrzanił, że schudłam i każe więcej jeść :-) śmieszne bo ja żrem a nie jem!
czy ciemne pieczywo, np chleb słonecznikowy lub bułki wieloziarniste można jeść przy diecie karmiącej?
Kurcze czym bliżej to mam coraz większego strachai coraz większego lenia, od kilku dni pakuje torbę do szpitala i nadal jestem na początku
nie mogę się zmobilizować
Wczoraj przeczytałąm, że to normalne , że kobieta w tak wysokiej ciąży nie potrafi się skupić i jest rozdrażniona... wytłumaczyłam sama siebie przed sobą![]()
Aga skusiłaś się na rogalika? Właśnie na regionalnej tv pokazywali jak się je piecze i jak pięknie wyglądają:-) dobrze, że tak daleko mieszkam bo na jednym by się nie skończyło![]()
Miałam to samo.Zaczęłam prowadzić zeszyt i pisze co jem na obiad i kolację.
Wierz mi to samo a czasem różny wynik.
Moim zdaniem tez zależy to (oprócz ruchu) od nerwów.
Wczoraj od rana byłam bardzo spokojna bo z dzidzią wszystko dobrze i byłam tym faktem rozanielona.Byłam najspokojniejsza od czasu jak jestem w ciąży.
I po obiedzie po którym jak dla mnie powinnam mieć spory cukier miałam najniższy:-):-):-) jaki miałam bo 93, a się nie ruszałam.
A co do porannych cukrów to muszę spróbować w nocy sprawdzić bo zauważyłam że minimalnie zaczęły się podnosić, a nie było z tym problemów.
I baaardzo bym nie chciała mieć tej insuliny.
AgMich a rogaliki w tv wyglądały przepięknie, a jak miałaś domowej roboty to aż ślina mi już cieknie.
Ja bym chyba nie wytrzymała.Jak będzie Ci się chciało napisać to poproszę przepis , będe żyć tym marzeniem
...... A co do gin to może coś zaradzi na przeziębienie.
Daj znać co powiedział o tych bólach .