Jestem i ja.

Dzisiaj rano 81

Wczoraj miałam odezwać się jak było u lekarza ale nie miałam juz siły bo późno wróciłam. Zacznę może od maluszka. Waży 1900g i ma śmieszne wloski na czubku głowy. Jest zdrowy co oczywiście najważniejsze. Szyjka krótka i miękka ale rozwarcie sie nie pogłębiło więc uff. Powiedziałam o tych bólach i po wizycie musiałam gnać do szpitala na odział na ktg. Byłko kilka sporych skurczy na szczęscie nie regularne. Bo inaczej zostawili by mnie na oddziale na obserwacji. Mam brać luteine dwa razy dziennie i aspargin 4 razy po dwie szt.

No i dużo odpoczywać. Byłam w szoku bo mój gin to ostoja spokoju a wczoraj spanikował.

Powiedział, ze jak cos mnie martwi to mogę jeździć na ktg nawet codziennie. Jak tylko weszłam na oddział to lekarz dyżurujący już czekał bo mój gin do nich dzwonił. Ledwo zeszłam z kozetki to dzwonił tez do mnie. To naprawdę super lekarz. Dzięki niemu wiem, ze wszystko bedzie dobrze. Stwierdził, ze maluszek troszke mało waży i, że będzie ciąć ok 17grudnia ale wczesniej mam już być na oddziale na obserwacji. Ciekawe czy załapie sie na swięta w domu;-)
Kasia mam nadzieję, że Piotruś będzie wyrozumiałym starszym bratem bo boję się, że sobie z tym wszystkim nie poradzę

Jak zaczęło mnie wszystko bolec to od razu pomyślałam o Tobie bo pisałas własnie o tych bólach i troche spanikowałam. Ale mam nadzieję, ze będzie dobrze.
Rybka aż ciarki przeszły mi po plecach ja przeczytałam Twojego posta ale wierze, że będzie ok. mały jest duży i silny i na pewno da sobie radę z wszystkimi przeciwnościami.

Ja też mogę kebab ale smo mięsko z sosem czosnkowym bez dułki i frytek. Zawsze zamawiam z surówkami.

Pychotka! Jak czytam twoje narzekania, ze zazdrościsz tym co są na końcówce to tak jak bym czytała siebie bo jeszcze kilka tygodni temu czułam to samo. Nie martw się szybko zleci sama zobaczysz.
Iwona197730 pisałam kilka stron wcześniej, że ten glukometr jest do d...

zawyża wyniki nawet o 20%. jestes na początku walki więc schowaj go szybko i zamów sobie accu check active. Kilka dziewczyn z forum tak już zrobiło. Gdyby nie to to juz dawno miałabym insuline na dzień i leki na serce bo przy każdym pomiarze dostawałam szału!