gabrielka1308
Fanka BB :)
Aga skusiłaś się na rogalika? Właśnie na regionalnej tv pokazywali jak się je piecze i jak pięknie wyglądają:-) dobrze, że tak daleko mieszkam bo na jednym by się nie skończyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.
Z dzidziusiem wszystko dobrze:-):-):-) i będzie dziewczynka:-):-):-).
Ale po tych stresach godzinę po obiedzie- fasolka po bretońsku- 151 najwięcej odkąd się kłuję.
czyli diabetolog probuje Cię odchudzić?Tak jak pisała Aga co region to inne normy i inne diety. Ja myślę, że ona zdecydowanie przestraszyła się moją wagą, jak przyszłam do niej w 6miesiącu to miałam +18kg Zawsze lubiłam owoce i słodycze i nigdy nie walczyłam z nadwagą, wręcz odwrotnie
poczłułam się, jakbym to ja napisałą tego posta, wszystko jak u mnie byłoJa w ogóle krzywej nie miałam robionej z żyły tylko z palca! więc trochę mnie zmartwiłyście.
........., ale lekarz każe jeść chleb, więc skaczą mi te cukry tak od kanapki do kanapki! a denerwuje mnie to strasznie bo w sumie sama nie wiem czym zastąpic ten chleb!
A schudłam 2 kg pomimo tego że wydaje mi się że non stop jem - aż mi źle od tego żarcia, szczególnie ta kanapka o 22.30 jest tragedią, bo czekam i czekam aż będę mogła ją zjeść i iść spać- ale chodzenie spać tuż po kanapce mi nie wychodzi bo zasnąć nie mogę przez kilka godzin tak przeżarta. A lekarz mnie okrzanił, że schudłam i każe więcej jeść :-) śmieszne bo ja żrem a nie jem!
czy ciemne pieczywo, np chleb słonecznikowy lub bułki wieloziarniste można jeść przy diecie karmiącej?
Kurcze czym bliżej to mam coraz większego stracha i coraz większego lenia, od kilku dni pakuje torbę do szpitala i nadal jestem na początkunie mogę się zmobilizować
Wczoraj przeczytałąm, że to normalne , że kobieta w tak wysokiej ciąży nie potrafi się skupić i jest rozdrażniona... wytłumaczyłam sama siebie przed sobą
Aga skusiłaś się na rogalika? Właśnie na regionalnej tv pokazywali jak się je piecze i jak pięknie wyglądają:-) dobrze, że tak daleko mieszkam bo na jednym by się nie skończyło
Miałam to samo.Zaczęłam prowadzić zeszyt i pisze co jem na obiad i kolację.
Wierz mi to samo a czasem różny wynik.
Moim zdaniem tez zależy to (oprócz ruchu) od nerwów.
Wczoraj od rana byłam bardzo spokojna bo z dzidzią wszystko dobrze i byłam tym faktem rozanielona.Byłam najspokojniejsza od czasu jak jestem w ciąży.
I po obiedzie po którym jak dla mnie powinnam mieć spory cukier miałam najniższy:-):-):-) jaki miałam bo 93, a się nie ruszałam.
A co do porannych cukrów to muszę spróbować w nocy sprawdzić bo zauważyłam że minimalnie zaczęły się podnosić, a nie było z tym problemów.
I baaardzo bym nie chciała mieć tej insuliny.
AgMich a rogaliki w tv wyglądały przepięknie, a jak miałaś domowej roboty to aż ślina mi już cieknie.
Ja bym chyba nie wytrzymała.Jak będzie Ci się chciało napisać to poproszę przepis , będe żyć tym marzeniem
...... A co do gin to może coś zaradzi na przeziębienie.
Daj znać co powiedział o tych bólach .