reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

20220410_192552.jpg
Meldunek z moją kolacją...Jak sie uda to ostatnia przed jutrem .Już jestem myślami przy badaniach ale chyba będzie co ma być

A jak dzis u was...taka cisza tu dziś
Wiadomo weekend
Co dobrego jecie?

reklama
Zobacz załącznik 1388593
Meldunek z moją kolacją...Jak sie uda to ostatnia przed jutrem .Już jestem myślami przy badaniach ale chyba będzie co ma być

A jak dzis u was...taka cisza tu dziś
Wiadomo weekend
Co dobrego jecie?
Miałam dziś pyszny obiadek. Młoda kapusta z boczkiem i koperkiem, ziemniaczki i kotlet z piersi z kurczaka w ketopanierce.

Super, ja wczoraj miałam kapuste wiec dziś już nie bo jednak czuję ją w żołądku ale na cukry dobrze działa.
Ketopanierki muszę spróbować.

Mam pytanie o pomiar na czczo czy chwilę oczekujecie czy zaraz po obudzeniu z łóżka jeszcze pomiar ?

Super, ja wczoraj miałam kapuste wiec dziś już nie bo jednak czuję ją w żołądku ale na cukry dobrze działa.

Mam pytanie o pomiar na czczo czy chwilę oczekujecie czy zaraz po obudzeniu z łóżka jeszcze pomiar ?
Dziś zrobiłam zaraz po obudzeniu i było aż 118... a godzinę później mimo, że nic nie zjadlam ( leżałam w łóżku gapiąc się w telefon) 93. Mam coraz większe podejrzenia, że mój glukometr jest beznadziejny

Dziś zrobiłam zaraz po obudzeniu i było aż 118... a godzinę później mimo, że nic nie zjadlam ( leżałam w łóżku gapiąc się w telefon) 93. Mam coraz większe podejrzenia, że mój glukometr jest beznadziejny
Ja czasem też myślę że chwila, jakieś 10 min i zaraz inaczej .... moze taka natura hmmm...

To mamy podobny etap.... Ja tez dziś 15,1... Czemu nie jestes u nas na Październikowe mamy 2022 priv?

O matko jeść o 24...Ja już wtedy spałam

No to masz dobre wyniki
Ja dziś 98
Dziewczyny tu jestem nowa. Też borykam się z cukrzycą ciążowa wykrytą we wczesnej ciążyć. Mój termin to też październik 2022

reklama

ja idę siusiu myje ręce twarz zęby i wtedy mierze.

Do góry