reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
To mamy podobny etap.... Ja tez dziś 15,1... Czemu nie jestes u nas na Październikowe mamy 2022 priv?

O matko jeść o 24...Ja już wtedy spałam

No to masz dobre wyniki
Ja dziś 98
No właśnie... Ja też o tej porze śpię i to dla mnie abstrakcja mieć taką krótka przerwa w jedzeniu. Wczoraj wyjątkowo przez chorobę zasnęłam o 18 i odbudzilam się po północy, a ponieważ musiałam nadrobić wzięcie lekarstw, to też zjadłam. Ale codziennie tak robić nie będę :/ Na wątku żadnym ciężarówkowym nie jestem, to moja szósta ciąża i na początku były krwawienia, więc nie miałam chęci się wkręcać i się nie ujawnialam. A mam 2 wcześniaki, więc przede wszystkim mam nadzieje, żeby sierpień wytrzymać w dwupaku.

No właśnie... Ja też o tej porze śpię i to dla mnie abstrakcja mieć taką krótka przerwa w jedzeniu. Wczoraj wyjątkowo przez chorobę zasnęłam o 18 i odbudzilam się po północy, a ponieważ musiałam nadrobić wzięcie lekarstw, to też zjadłam. Ale codziennie tak robić nie będę :/ Na wątku żadnym ciężarówkowym nie jestem, to moja szósta ciąża i na początku były krwawienia, więc nie miałam chęci się wkręcać i się nie ujawnialam. A mam 2 wcześniaki, więc przede wszystkim mam nadzieje, żeby sierpień wytrzymać w dwupaku.
Rozumiem... W razie co pisz na priv. Fajnie mieć kontakt ;)
Zycze ci spokojnego ciązowania !

Idź z samego rana, masz pierwszeństwo w kolejce to powinnaś szybko się uwinąć. Spakuj coś co możesz przegryźć od razu po badaniu.

reklama
Ja korzystałam jak źle się czułam albo spieszyłam do pracy. Nie raz, już w wyższej ciąży, sami ludzie mnie przepuszczali.

Do góry