Chyba musiał być cukier w lekach, jako masa tabletkowa@Betty2 I jak dzisiaj na czczo?
A ja proszę o konstruktywną krytykę. Po godzinie 150. Mierze od ponad miesiąca i nigdy nie miałam takiego wyniku Inna sprawa, że się zagapilam z lekarstwami i jakieś 15 minut przed mierzeniem połknęłam całą baterie leków.
Uprzedzając podejrzenia, w chlebie gryczanym nie ma mąki, nie ma cukru, nie ma skrobi. Kasza gryczana, siemię i sól. Jak skomponowalam śniadanie bez chleba, to dominowalo białko i tluszcz a tak z chlebem doszłam do proporcji węgle 42%, bialko i tłuszcz po około 30%. Tłuszcz tylko ten wskazany (ryba i oliwka). Im bardziej się staram, tym gorzej
reklama
aspekt
Fanka BB :)
Oby to tylko to... Na pewno jest w składzie tabletek cukier, laktoza, skrobia. Chociaz nigdy bym nie uwierzyła, że taka ilość w ogóle przeniknie do krwi. Następnym razem będę mądrzejsza i będę pilnować :/Chyba musiał być cukier w lekach, jako masa tabletkowa
Betty2
Hej,ja na czczo dziś 99 ....
Zanotowane i działam dalej
Juz naprawdę nie mam na to nerwów
O 3.die obudziłam, już emocje bo wyniki pappa dziś... Nie umiem być ponad to, przełączyć się w tryb robot...Moze wtedy bym miala na czczo Magiczne 90
O 3.die obudziłam, już emocje bo wyniki pappa dziś... Nie umiem być ponad to, przełączyć się w tryb robot...Moze wtedy bym miala na czczo Magiczne 90
Ostatnia edycja:
Angiee
Aaa, zapomniałam, że Ty walczysz teraz z infekcją. No to moim zdaniem w ogóle się nie przejmuj teraz cukrami, bo one przez chorobę będą wyższe. Wiadomo, po prostu jedz dalej zgodnie z dietą, jeśli dajesz radę.@Angiee Tak, chleb kupuje od dawna, miałam na nim cukry 110 po godzinie. Może to ta choroba, w nocy zawaliło mi zatoki, coraz mi gorzej.
Ale 99 to już coraz bliżej 90 Trzymam kciuki za wyniki pappy!Hej,ja na czczo dziś 99 ....
Betty2
Tak tak @Angiee widać że ty już na finiszu ciążowania i masz inne podejście ( o masie wiedzy nie wspomnę) ...A! Jakbyśmy się minęły to życzę powodzenia i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!
Ja dzis wracam do mojego makaronu pełnoziarnistego z warzywami z kroplą oleju na patelni al'dente, trochę jogurtu i pestek słonecznika. Zmierzę godzinę od rozpoczecia posiłku i licząc po ( różnica 15 min) zobaczymy
Ja dzis wracam do mojego makaronu pełnoziarnistego z warzywami z kroplą oleju na patelni al'dente, trochę jogurtu i pestek słonecznika. Zmierzę godzinę od rozpoczecia posiłku i licząc po ( różnica 15 min) zobaczymy
aspekt
Jakiego rzędu te różnice? To Ty miałaś te krzywa, że po 2h wyszlo bardzo nisko? Myślę, że możesz pisać te podwójne pomiary, niech się lekarz zastanawia.Widzę jednak różnice między tymi pomiarami choć niby 15 min...
reklama
Betty2
Tak 10- 15 .....Jakiego rzędu te różnice? To Ty miałaś te krzywa, że po 2h wyszlo bardzo nisko? Myślę, że możesz pisać te podwójne pomiary, niech się lekarz zastanawia.
Tak ,mialam 103,potem 141 i 59
Co to może oznaczać?