reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

To mamy podobny etap.... Ja tez dziś 15,1... Czemu nie jestes u nas na Październikowe mamy 2022 priv?

O matko jeść o 24...Ja już wtedy spałam

No to masz dobre wyniki
Ja dziś 98
No właśnie... Ja też o tej porze śpię i to dla mnie abstrakcja mieć taką krótka przerwa w jedzeniu. Wczoraj wyjątkowo przez chorobę zasnęłam o 18 i odbudzilam się po północy, a ponieważ musiałam nadrobić wzięcie lekarstw, to też zjadłam. Ale codziennie tak robić nie będę :/ Na wątku żadnym ciężarówkowym nie jestem, to moja szósta ciąża i na początku były krwawienia, więc nie miałam chęci się wkręcać i się nie ujawnialam. A mam 2 wcześniaki, więc przede wszystkim mam nadzieje, żeby sierpień wytrzymać w dwupaku.

reklama
No właśnie... Ja też o tej porze śpię i to dla mnie abstrakcja mieć taką krótka przerwa w jedzeniu. Wczoraj wyjątkowo przez chorobę zasnęłam o 18 i odbudzilam się po północy, a ponieważ musiałam nadrobić wzięcie lekarstw, to też zjadłam. Ale codziennie tak robić nie będę :/ Na wątku żadnym ciężarówkowym nie jestem, to moja szósta ciąża i na początku były krwawienia, więc nie miałam chęci się wkręcać i się nie ujawnialam. A mam 2 wcześniaki, więc przede wszystkim mam nadzieje, żeby sierpień wytrzymać w dwupaku.
Rozumiem... W razie co pisz na priv. Fajnie mieć kontakt ;)
Zycze ci spokojnego ciązowania !

Idź z samego rana, masz pierwszeństwo w kolejce to powinnaś szybko się uwinąć. Spakuj coś co możesz przegryźć od razu po badaniu.

Ja korzystałam jak źle się czułam albo spieszyłam do pracy. Nie raz, już w wyższej ciąży, sami ludzie mnie przepuszczali.

reklama
20220410_192552.jpg
Meldunek z moją kolacją...Jak sie uda to ostatnia przed jutrem .Już jestem myślami przy badaniach ale chyba będzie co ma być

A jak dzis u was...taka cisza tu dziś
Wiadomo weekend
Co dobrego jecie?

Do góry