ptaszyna83
Fanka BB :)
Nie kumam.. jadlam na obiad makaron ze szpinakiem i zupę.. cukier 100 ten sam makaron 3h pozniej na kolację i juz bez zupy i cukier 109 :/ ehhh co za logika!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy wy macie robione ktg ( niby sie robi chyba od 34tyg.u cukrzycowych)??? bo mnie sie dzis diabetolog zapytala czy chodze ale mnie lekarz nie kierowalchodze prywatnie wiec nie wiem jak to wyglada ze skierowaniem. Orientujecie sie moze ???
Szwedka nam zniknela :-) pewnie juz rozpakowana :-)
Nie kumam.. jadlam na obiad makaron ze szpinakiem i zupę.. cukier 100 ten sam makaron 3h pozniej na kolację i juz bez zupy i cukier 109 :/ ehhh co za logika!
Witam Was. Mam pytania. Wczoraj byłam u gina i powiedział mi, że mam strasznie wysoki cukier we krwi, ale nie piłam żadnej glukozy, tylko oddałam krew i mocz i na tej podstawie wyszły mi takie wyniki z tym cukrem. Dostałam taką osobną kartkę na której było napisane: glukoza 7/8. Co to oznacza wie któraś z Was?
..:: Narazie kazał mi tylko ograniczyc cukier do zero, czyli zero slodyczy itp. Jak sie nie poprawi, to dopiero wtedy na jakies badania specjalistyczne... ::..