reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Truskaweczki, mniem. Jutro bladym switem Ukochanego do marketu po swiezutkie i pachnace wysle, poki co zajadam sie ananasem. Uwielbiam te wszystki swieze i soczyste owoce, niezliczone rodzaje bananow i frutki, ktorych nawet na obrazkach bedac w Europie nie widzialam. I pomyslec, ze to jeszcze nie jest sezon... A w niedziele pojde kupic kokosy - uwielbiam je, a zwlaszcza dobroczynna wode z wnetrza kokosa...

Truskaweczki, mniem. Jutro bladym switem Ukochanego do marketu po swiezutkie i pachnace wysle, poki co zajadam sie ananasem. Uwielbiam te wszystki swieze i soczyste owoce, niezliczone rodzaje bananow i frutki, ktorych nawet na obrazkach bedac w Europie nie widzialam. I pomyslec, ze to jeszcze nie jest sezon... A w niedziele pojde kupic kokosy - uwielbiam je, a zwlaszcza dobroczynna wode z wnetrza kokosa...

Ja ananasów nie nawidzę, a z kokosów to tylko bounty i malibu:)

bo w Polsce nie ma kokosow takich prosto z palmy...

generalnie jestem owocozerna i dopoki cos nie jest zbyt slodkie moze cieszyc sie moim zainteresowaniem - od wczesnego dziecinstwa moim ulubionym owocem jest cytryna, ktora wcinam jak pomarancz :D

ja tez uwielbiam ananasy! na truskawki mam niestety alergie.. ale w sumie i tak za nimi nie przepadam, wogole to malo owocowa dziewczyna jestem, nie jadam owocow, no chyba wlasnie ze ananasa i arbuza bardzo lubie, mleka kokosowego nie lubie i pilam wlasnie prosto z drzewa, jedyne co mi smakowalo to wlasnie pina colada na swiezym soku z kokosa tak gesta ze rurka w szklance stala i tyle rumu bylo ze po dwoch szklaneczkach bylo mi bardzo wesolo, wogole to uwielbiam pina colade...zielona pijasz to tez? my wogole jak jestesmy gdzies na urlopie to pijemy od rana do wieczora drinki... ale nie myslcie ze alkoholikami jestesmy...

Mmmmmmmmmmm owoce... jak przychodzi sezon to łaże od jednego drzewka do drugiego i jestem po śniadaniu :-p Cytrusy też mniam, kokos... nie bardzo, ale reszta... dajcie a ja zjem

Dziewczyny, a czy piwko "Karmi" lub inne bezalkoholowe można pić w ciąży ? Ja ani kropelki alkoholu w ciąży nie wypiłam, ale jak pomyślę o piwku, to tęsknię za nim na maxa....

Ja w trakcie ciąży może z 3-4 butelki karmi wypiłam. Kawowe jeszcze jakoś mi wchodzi, ale malinowe i klasyczne zupełnie odpada - źle się po nim czułam i brało mnie na wymioty:/

reklama
Justa ja nie lubie piña colada, za to uwielbiam truskawkowe daiquiri, moze byc tez cytrynowe - pycha. Jak tylko mam okazje byc na wschodnim wybrzezu, plyne na Isla Mujeres (wyspa kobiet), a tam jest jedno cudowne miejsce, gdzie serwuja najwspanialsze drinki swiata. Moze w przyszlym roku tam sie wybiore...

Do góry