reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

a mi ciąża chyba w smakach namieszała, bo przyznam że nigdy nie lubiłam jeść białej kiełbasy..... a mój K własnie nie dawno przyniósł na spróbe (własnej roboty) takową kiełbaske mniammm jak ja sie zajadałam .... dziwne rzeczy się dzieją:szok:

Też mam dzisiaj różne smaki. Zjadłam przed chwilą chleb z czosnkiem i pasta jajeczną, a druga kanapkę z miodem. Niezły miks.

Galaretka też już się zrobiła i zjadłam 2 porcję. :-) Całe szczęście była w domu, bo nie wiem co bym zrobiła, gdyby jej nie było.

reklama
a a wytrabilam litr soku pomaranczowego i zagryzlam dwiema pastylkami rennie:-D:-D:-D

ale tak mi sie chcialo tego soku, ze szok:tak::tak::tak::tak:

hehe a w sob mialam depresje bo chcialam bigmaca a K. nie pozwolil mi pojechac i sam tez nie pojechal - zrobil mi frytki w zastepstwie i kruskawki ze smietana:-) zawsze to cos;-)

dziewczyny okazalo sie za mam alergie na wszystko.... od dzis zero mleka, sera, miodu, czekolady, orzechow i nic tlustego...czyli chyba nic nie moge jesc...
mama narobila pierogow, najadlam sie ze szok i mam taka zgage ze zaraz umre i uczulenie sie powiekszylo bo w pierogach byl ser... szkoda gadac:eek:

Justa ups nietolerancja laktozy co?? Biedna ty

Ja namówiłam męża na zrobienie kiślu cytrynowego z dosypką płatków migdałowych... przed tym zrobił obiad bo ja leże :-p

A ja się objadłam potwornie: 2 banany, 2 pomarańcze, pół czekolady nadziewanej toffi i kisiel cytrynowy:-)

Przepis na fajną pastę na chleb:

Opakowanie dużego serka śmietankowego (może znacie Serek kanapkowo-sernikowy "Mój ulubiony" z Wielunia)
5-6 pomidorów suszonych
puszka tuńczyka w oleju
małe opakowanie zielonych oliwek, mogą być też czarne, jak kto woli.

Pomidory pokroić w kosteczkę lub paseczki. Wszystkie składniki wymieszać. I tyle.

Ja też uwielbiam lody - ostatnio mam fazę na koktajlowe firmy koral - 4 smaki: wanilia, krówka, ajerkoniak i toffi:-)
Dobrze, że zaczęli robić 220ml, bo wcześniej pożerałam 400ml:/

reklama
wczoraj wyprosiłam od babci słoiczek szczawiu
i właśnie ugotowałam sobie pyszna szczawióweczkę z jajeczkiem
tak mis ie chciało ze masakra

Do góry