reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

a miala pytac ile maluszko pije krowie melko,ja sie wstrzymalam,podalam jej tylko w pl,bo nie mialam modyfikowanego i tak trzy razy wypilam i bylo ok,ale wiem,ze jak zaczela bym jej podawac na nowo wysypalo by jej buzie:tak::-(

reklama
Jeśli chcę uszczęśliwić Kubę wystarczy, że wyjmę miskę makaronu. Mały uwielbia makaron :-) Parówki też lubi. A chłopakom kradnie prażoną kukurydzę :-)

ja kupuję najdroższe jakie są w sklepie ;-) czyli cielęce, albo jakieś odtłuszczone...
a makaron to je pasjami - suchy najlepiej, świderki są the best, albo do spaghetti to tak śmiesznie buźką wciąga :tak:

Natalka ostatnio wcina frytki,kiedy tylko my jemy od razu rece jej sie trzesa i trzeba dac,ja w sumie wole jej sam zrobic,ale kupowac takie do piekarnika
ostatnio wogole przestawila sie i je dwa posilki dziennie,sniadanie i obiad ok,13.00 potem,owoce czy cos,ale wieczorem juz nic niechce ,dziwne,ale jej nie zmuszam

a ja cieszę się jak nie wiem co, bo od dwóch tygodni testuje na Marcelinie kozie mleko, najpierw było w proszku, a od tygodnia normalne, prosto od kozy i udało się:-D:yes::rolleyes::biggrin2::happy::laugh2::happy2::-):tak:Konczymy z Nutramogenem w takim razie. Zadnych objawów alergii,pupka czysta, apetycik dopisuje, a jakie mam teraz możliwości kulinarne z tym mleczkiem no smak o niebo lepszy, od razu chce mi sie próbować tego co jej ugotuje:-Dbałam się jak cholera, bo wcześniej też robiłam prowokację, ale ze zwykłym modyfikowanym i porażka, a tu takie miłe zaskoczenie.To tyle, chciałam się podzielić dobrymi wiadomosciami:tak:

reklama
Do góry