a miala pytac ile maluszko pije krowie melko,ja sie wstrzymalam,podalam jej tylko w pl,bo nie mialam modyfikowanego i tak trzy razy wypilam i bylo ok,ale wiem,ze jak zaczela bym jej podawac na nowo wysypalo by jej buzie:-(
reklama
Natalka ostatnio wcina frytki,kiedy tylko my jemy od razu rece jej sie trzesa i trzeba dac,ja w sumie wole jej sam zrobic,ale kupowac takie do piekarnika
ostatnio wogole przestawila sie i je dwa posilki dziennie,sniadanie i obiad ok,13.00 potem,owoce czy cos,ale wieczorem juz nic niechce ,dziwne,ale jej nie zmuszam
ostatnio wogole przestawila sie i je dwa posilki dziennie,sniadanie i obiad ok,13.00 potem,owoce czy cos,ale wieczorem juz nic niechce ,dziwne,ale jej nie zmuszam
Ferula
Fanka BB :)
a ja cieszę się jak nie wiem co, bo od dwóch tygodni testuje na Marcelinie kozie mleko, najpierw było w proszku, a od tygodnia normalne, prosto od kozy i udało się:-)Konczymy z Nutramogenem w takim razie. Zadnych objawów alergii,pupka czysta, apetycik dopisuje, a jakie mam teraz możliwości kulinarne z tym mleczkiem no smak o niebo lepszy, od razu chce mi sie próbować tego co jej ugotujebałam się jak cholera, bo wcześniej też robiłam prowokację, ale ze zwykłym modyfikowanym i porażka, a tu takie miłe zaskoczenie.To tyle, chciałam się podzielić dobrymi wiadomosciami
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Ferula to super, że Marcelince smakuje i nic po mleku kozim nie jest.
reklama
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Moje dziecko dostała uczulenie na parówki szlag by to trafił. Jestem zła. Ania tak samo jak ja od razu "wyłapie' konserwanty.