reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
Dzieki za troske o 10 rano zjadła setke kaszki takiej delikatnej i wszystko....:-(
A dodatkowo mała bieze obecnie sporo leków wiec i moze dodatkowo to jej odbiera apetyt ale jak tak nie je to az boje sie jej te leki podawac jedno co to pomidorka w czastkach jak dam to 2 kawałki zjadła niewiem mam nadzieje ze jej szybko minie.

A maxin ciesze sie ze u Was juz lepiej.

no ja już zaczęłam odstawiać niekapki bo wkurza mnie ze trudno je utrzymac w czystosci - maja za duzo zakamarkow.... Nie cierpie tego.

Aga

ewa miała chyba milion niekapków-kapków,bo trza bylo rozmontowywać mechanizmy,ale miała z dziubkiem twardym,miękkim, ze słomką alles możliwe rodzaje,a Kinia miała jeden z dziubkiem twardym,ale nie wiem czy miesiac z niego piła,ja myję sobie butlę po kubusiu play lub jupiku i czystą jej wlewam,a w chacie ją poję zwykle ze zwykłego kubka, przez słomkę zakumała jak podejrzała ewę,ale słomek niet,bo ewa ma karę i słomek nie kupujemy:))))))))))
a ewa dziś mi wypaliła z tekstem...powiedziałam,ze ma posprzątać pokój,bo zaraz będę odkurzać i alles,co się wala po podłodze wyląduje w odkurzaczu (już się średnio na o nabiera,bo kiedyś mnie podpytała czy jej książeczki się zmieszczą do odkurzacza i wie,że kity cisnę)w każdym razie poszła do pokoju,zaraz wróciła i mówi mi tak :"mamusiu,nie będę sprzątać w pokoju,ja chcę karę...to może bajeczek nie będę dziś oglądać???i dobranocki też zgoda?"masakroza co ja mam z tym dzieckiem zrobić:eek::eek::eek::eek::eek:

powtarzam to od pierwszego dnia jej życia,kiedy w ramach solidarności (pewnie partyjnej )darła się najgłośniej ze wszystkich dzieciaków:eek:

hahaha Ewa jest niezla,czym starsza tym bardziej kumata,potrafi juz niezle odpowiedziec

Heksa,teraz rozumiem czem jej tak apety spadl,dlugo jeszcze ma zazywac leki??

reklama
Do góry