reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
bo mala ma juz gdzies pialam zmieniony glos jak przy zapaleni krtani niby cgrya ale gardło czyste podejzenia ze na tle alergicznym podobnie lzawienie oka..... wiesz takie durne alergie ja mam na okrągło no i mala ma po mnie tendencje... nie ma na pokarm ale na wszystko inne po kolei jak mamusia nikiel w guziczkach.... zwykły klej w plastrach opatrunkowych mamy na takie skórne fenistil...zel..

o to też niefajnie ..... nie wiedziałam ze u takie malucha już takie się moga alergie uaktywnic. Co to sie porobiło teraz ze te dziacki takie alergiczne.... kurde nic tylko spakowac się i jechac na wies albo w Bieszczady i tak mieszkać. Moze wtedy te dziciaki były by zdrowe i tak by się nie męczyły....:-(

Jeżu, jak tak czytam o Waszych podbojach kulinarnych to normalnie robie sie malutka :baffled::-(
czy jest na majowkach jeszcze jakas analfabetka kulinarna...?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Wesolutka, ze mnie kucharka jak z koziej d u p y trąba. Chociaż się nie poddaję i walczę z garami :-)

reklama
Do góry