reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cos innego niz mleczko...

Gluszku posluchaj.
my mamy zakaz na zoltko nie mowiac juz o rybach itd!!! po przepiorczym jak jej dalam kiedys to ja obsypalo w momencie!
Ale teraz nagle u Trini jej sie pozmienialo.sama jestem w szoku i zobaczymy co teraz powie alergolog.bo np czekolady tez nie moze a jakos nic jej nie ma:)

reklama
To ja już nic nie rozumiem. Marysie opsupuje po wszytskim co jej dam a po posmarowaniu steruydem schodzi i juz nie wyłazi. I co to oznacza???? Bądź tu madra. Ale ja niechcę tak pedzić bo widze ze nowosć ją zawsze odparza i brzuszek ją pobolewa w tą pierwszą noc wiec spokojnie sobie testujemy 1 produkt na tydzień a raczej nie testujemy tylko przemęczamy.

Ja to juz nie wiem co mam dawac a czego nie...I karmie tak na pale bo nic nie rozumiem z reakcji malego. Zoltko juz od dawna dawalam a teraz niby powinien zaczac jesc cale jajko ale nie wiem czy dawac jakos sie boje ze wzgldu na powrot czerwonych policzkow:zawstydzona/y:

Gluszek z ta alergia to jest ogolnie dziwne.
moja Judyta jeszcze dzien przed wyjazdem do Trini tak zygala ze szok.a tam nagle koniec i teraz tez koniec.nie mam pojecia o co chodzi.nic jej nie boli,brzuch nie ma wysypek nic.

Aha ale nie jej juz nic.wczoraj kolacji 40 ml dzis sniadania nie.i jeszcze nic:(

DAłam kurze. Na początku była jakaś tam reakcja na skórze, ale teraz już w miarę OK. Ale muszę spróbować to przepiórcze. A w ogóle to Pola teraz ma jakiś mega apetyt- je wszystko co jej dam:-)

Ange a z tymi czerwonymi policzkami to cos wiecej mozesz napisac szymus ma do paru tygodni to znaczy alergia? lekarka mi poiwedzal ze moze nabiał za wczesne wprowadziłam i musze danonki i bakusie odstawc

reklama
Gluszku tak tak wiedzial bo juz jak wrocilam od Trini nie chciala nic jesc....
Juz powoli zaczyna i nie chciala z powodu tego ala w buzi miedzy innymi....

Do góry