reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
ja miałam jedna @ ktora trwala 14 dni a w zeszlym tyg mialam pseudomiesiaczke co nawet tampony mini byly za duzo, ale krwawieniem tego nazwac tez nie bylo mozna. Dzis bylam u ginka. Dostalam recepte na yasminelle.Jak dostane miesiaczke ofkoz

Ja też mam już trzecią @, ale od 5 dni ;-) Kurcze, jakoś się nie mogę do niej przyzwyczaić. Ale jedyny plus to to, że są bezbolesne :-D:-D:-D:-D Nareszcie :happy2::happy2::happy2::happy2:

a moje @ są niestety bardziej bolesne i bardziej obfite. jedyna pozytywna zmiana to nie mam napięcia przedmiesiączkowego!

Napisze co do zastrzyku bo mialam pytanie na priva;-)
Duzo zalezy od organizmu jak toleruje hormony ja nie mialam nigdy dolegliwosci po zadnych pigulkach. Z tego co wiem zastrzyk ma duzo hormonow alepowoduje stopniowe ich wydzielanie przez trzy msce i kosztuje 30zl wiec bardzo tanio w porownaniu do ceraty, ktora kosztuje 35zl na msc..Mialam raz zastzryk, czulam sie nieszczegolnie tzn chodzilam podminowana:wściekła/y::wściekła/y:myslalam,ze to wina zastrzyku, wiec zrezygnowalam i ostanie dwa msce nie mialam zabezpieczenia ale przez te dwa msce nie zauwazylam znacznej poprawy samopoczucia:-Dwiec zapewne:-Dspowodowane ono jest czynnikami zewnetrznymi;-)Rowniez z moim libido bylo krucho ale teraz rowniez zadnej poprawy,porazka, po prostu sex to dla mnie ostatnia rzecz o ktorej mysle.Tak zle jeszcze nie bylo.
W koncu musialam zdecydowac jednak co brac po tych 2 mscach bo 3iej dzidzi nie planuje:nerd: a wybor jest ograniczony. Zdecydowalam sie na cerate,zeby miec porownanie:-Dlubie eksperymenty;-)Gdybym nie karmila pewnie zdecydowalabym sie na plasterek bo nie trzeba nic przy tym myslec:-D;-)tzn pamietac o konkretnej godzinie bo nie moze byc poslizgu jak przy zwyklych tabletkach anty no ale mam nastawiony alarm w komorce: "Wez pigulke"....

reklama
a ja mam 3 @ od dwóch dni, ale taką mini..mini znowu jak za pierwszym razem :confused:. A dla zabezpieczenia mam założoną wkładkę wewnątrzmaciczną i w sumie jestem zadowolona :-p;-):-)

Do góry