reklama
Elma
Małgosia
sexu niet bo jest infekcja ale bez infekcji tez by nie bylo sexu bo ja wiecznie zmeczona jestem :-(
U mnie też ciągle ta infekcja nawraca już mnie szlag trafia!!!! Moja gin mówi że jak się karmi to tak jest i zapisuje mi coś tam na odczepnego no ale jak ja chcę karmić do roku to co przez rok się będe męczyć z tym paskudztwem??? Już nie wiem co robić kupiłam lakcibios femina i czekam na efekty mam nadzieję że troche mi pomoże. A czy u którejś z was pojawi się takie minimalne plamienie po seksiku? Bo ja tak mam i zastanawiam się dlaczego
kamamamusia
Fanka BB :)
u mnie też gumki...seks super...chyba nigdy tak fajnego seksu nie miałam jeśli chodzi o moje odczucia:-):-):-)...
no ja miałam się zaspiralkować ...odwlekam , bo się boję...ale jak tego nie zrobię to pewnie mimo gumek zajdę znowu....
no ja miałam się zaspiralkować ...odwlekam , bo się boję...ale jak tego nie zrobię to pewnie mimo gumek zajdę znowu....
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
a ja odstawilam tabletki raz ze tylam a dwa to od tych hormonkow to mi sie cos w glowke dzialono i teraz to ostroznie sie sexsujemy :-)19 ide do ginekologa by cos polecila ale na spirale na pewno sie nie zgodze bo sie boje ze bedzie bolalo:-( wiec nie wiem co bedzie;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
kurcze wlasnie mi przyszlo do glowy ze moze od ceraty moja waga zatrzymala si ena 62 kg i od 3 miesiecy nic nie spada ;-( mam jeszcze jedno opakowanie wykupione, hyba je "zjem" i potem odstawie, zobaczymy ;-)
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
dziwczyny macie jakies sposoby na uelastycznienie? normalnie chyba mnie za mocno zaszyli przy samym wejsciu, juz normalnie kompleksow dostaje i ryczec mi sie bo nie wiem co poradzic
K
kasiulka0901
Gość
aniay
skontaktuj się z lekarzem ( w Polsce, bo widzę,że lecisz)
a w między czasie próbowac, próbowac próbowac;-)i stosowac żelik nawilżający...
skontaktuj się z lekarzem ( w Polsce, bo widzę,że lecisz)
a w między czasie próbowac, próbowac próbowac;-)i stosowac żelik nawilżający...
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
chyba tylko to mi pozostalo, mysle zreszta ze cholerka moge miec jeszcze jakas blokade psychiczna np w ciazy tak bylo ze dopuki mi termin nie wskoczyl i nie balam sie juz o ciaze to tez jakas taka za ciasna bylam
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Anya u mnie było to samo (do całkiem niedawna!!) - lekarka stwierdziła że wszystko super zagojone i tylko w mojej główce została blokada bo że boleć nie ma co :-( oj a bolało jak cholera i z przyjemnością to miało niewiele wspólnego ale faktycznie kupiliśmy żęl poślizgowy he he i było duuuużo lepiej, ale nadal spięta byłam - a teraz już jest w miarę ok... a będzie jeszcze lepiej - mam nadzieję
reklama
Elma
Małgosia
a u nas cerata i sexu niet bo jest infekcja ale bez infekcji tez by nie bylo sexu bo ja wiecznie zmeczona jestem :-(
Byłaś już u lekarza? Co ci zapisał? Bo ja już brałam nystatynę i pimafucin i nie pomaga