reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

reklama
Ja narazie biore mini-pigulki micronol,ale zastanawiam sie nad spirala lub implantem:tak:.Narazie lekarz przepisal mi jeszcze tabletki wiec mam jeszcze 3 miesiace do zastanowienia sie:-),a pozniej zobaczymy.

Przeczytałam że jest to dobra metoda dla karmiących a do tego nie wymaga pilnowania się z przjowaniem tabletek :) Powiedzcie coś na ten temat...

o zastrzykach juz kiedys pisalysmy. Jak dla mnie to bomba hormonalna i ja sie raczej na to nie zdecyduje. Z tego co pamietam to zastrzyk brala Skakanka. O wrazenia nalezy wiec moze wlasnie ja zapytac.

Ja jutro ide do ginka. Przestalam brac cerazette. Kiepsko sie po nich czuje. Chce zapytac gina o yasminelle. To jakies nowe pixy, niby najmniejsza dawka hormonow. Ja juz nie karmie wiec bylby to dla mnie wyjscie. Tylko jak zadziala na libido? :-D:angry::angry::wściekła/y:

Dziewczyny jak u was z @ po karmieniu ja na razie mialam raz w maju a teraz spoznia mi sie juz 10 dni....uzywamy gumek wiec teoretycznie nie powinno nic byc zasiane;-) no i nie mielismy zadnej przygody typu pekla guma czy spadla guma no a golasa do srodka nie wpuszczalam:-p:no:..........wiec nie wiem czy to po prostu nieregularnosc czy moze cod:baffled:

reklama
Do góry