reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
Ja narazie biore mini-pigulki micronol,ale zastanawiam sie nad spirala lub implantem:tak:.Narazie lekarz przepisal mi jeszcze tabletki wiec mam jeszcze 3 miesiace do zastanowienia sie:-),a pozniej zobaczymy.

Przeczytałam że jest to dobra metoda dla karmiących a do tego nie wymaga pilnowania się z przjowaniem tabletek :) Powiedzcie coś na ten temat...

o zastrzykach juz kiedys pisalysmy. Jak dla mnie to bomba hormonalna i ja sie raczej na to nie zdecyduje. Z tego co pamietam to zastrzyk brala Skakanka. O wrazenia nalezy wiec moze wlasnie ja zapytac.

Ja jutro ide do ginka. Przestalam brac cerazette. Kiepsko sie po nich czuje. Chce zapytac gina o yasminelle. To jakies nowe pixy, niby najmniejsza dawka hormonow. Ja juz nie karmie wiec bylby to dla mnie wyjscie. Tylko jak zadziala na libido? :-D:angry::angry::wściekła/y:

Dziewczyny jak u was z @ po karmieniu ja na razie mialam raz w maju a teraz spoznia mi sie juz 10 dni....uzywamy gumek wiec teoretycznie nie powinno nic byc zasiane;-) no i nie mielismy zadnej przygody typu pekla guma czy spadla guma no a golasa do srodka nie wpuszczalam:-p:no:..........wiec nie wiem czy to po prostu nieregularnosc czy moze cod:baffled:

reklama
Do góry