reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

28 tc a hałas

Hej, mam pytanie, jestem w 28 tygodniu ciąży, 3 dni temu byłam na hali sportowej i akurat przechodziłam obok dużego głośnika kiedy ktoś nagle puścił z niego bardzo głośno muzykę, mocno się wystraszyłam i oczywiście od razu stamtąd poszłam. Normalnie odczuwam ruchy dziecka w brzuchu. Moje pytanie czy mogło to jakoś zaszkodzić małej w brzuchu? Albo czy na tym etapie ciąży mogła się wystraszyć i zrobić smółkę? Możliwe, że panikuję, jest to moja druga ciąża, pierwszą niestety straciłam w 11 tyg i jestem teraz lekko przewrażliwiona 🥺
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wydaje mi się, aby była taka możliwość.
Dzieci mają dość mocno stłumiony dźwięk w brzuchu ( tak jak Ty jesteś na basenie i nurkujesz to inaczej słyszysz dźwięki).
Ja w ciaży jestem bardzo wrażliwa na dźwięki, prawie każdy większy mnie wystrasza, także nie wydaje mi się, aby to tak szkodziło maluchom ;)

Nie wydaje mi się, aby była taka możliwość.
Dzieci mają dość mocno stłumiony dźwięk w brzuchu ( tak jak Ty jesteś na basenie i nurkujesz to inaczej słyszysz dźwięki).
Ja w ciaży jestem bardzo wrażliwa na dźwięki, prawie każdy większy mnie wystrasza, także nie wydaje mi się, aby to tak szkodziło maluchom ;)
Dziękuję 😊

Byłam kiedyś na koncercie, miałam miejsce na płycie a obok mnie stała dziewczyna w zaawansowanej ciąży. 🤔 Nie kojarzę zakazu wstępu na koncerty dla kobiet w ciąży. Pewnie gdyby było to groźne (jak np. spożywanie alkoholu) to by taki zakaz był :)

Do góry