reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

Elma a jakiej antykoncepcji uzywacie?Mi przestal dzialac zastrzyk i na razie nie dopuszczam meza do srodka, jakos nie ufam gumkom:eek:;-)Nawet zastrzykowi nie do konca ufam:-p:-Dbo ostatnio jak mialam mdlosci wtedy co tez Natalka byla taka chora:-(to najpierw myslalam,ze to z nerwow potem mialam mysli,ze to moze byc trzecia!!ciaza:szok::szok:Kocham dzieci;-)ale dwoje mi naprawde starczy:tak:No ale raczej to byl ten sam wirus co dopadl Natalke i to nawet chyba nie rotawirus tylko jakies cos innego bo wiele osob i dzieci dopadlo.A juz trojka rok po roku:no::no:I teraz nie wiem co dalej sobie zapodac, chyba wkladke ale moze ta bez dodatku hormonalnego-Mirene,bo zle na mnie dzialaja:wściekła/y:i zero ochoty...

reklama
u nas to roznie bywa:baffled: jak na razie odlozylam tabletki bo po nich warjowalam:szok:mialam straszne nerwy
ale teraz jest ok :-)

reklama
Do góry