reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
a ja sie jakos nie moge zdecydowac :/ moze dlatego ze nie mam jak sie z ginkiem skonsultowac i stresa mam ze cos jest jeszcze nie tak :/ a tak ze stresem to niebardzo wyjdzie przypuszczam

Mija już prawie miesiąc jak odstawiłam cerazette i normalnie mam taką ochotę na pinga pinga że szok, mąż jest w szoku bo spac mu nie daje ale nie wyglada na niezadowolonego. :laugh2: Ostatnio było tak fajnie że zasypiałam z uśmiechem na twarzy a rano nadal ten uśmiech miałam.:tak: Tylko niestety nadal walczę z infekcją :baffled::sick:, ciągle nawraca paskuda wstrętna.

a ja niestety na glodzie :/ normalnie chyba mnie za mocno zaszyli :/ mezulo cierpliwy jak nigdy ale mnie juz powoli cala ta sytuacja dobija

No to chyba będziesz musiała odwiedzić lekarza, nic nie mówił na kontroli?? Ja miałam obawy że za lużno mnie zszyli ale już wszystko wróciło do normy i jest o.k.:-)

reklama
elma tu nie ma kontroli ginekologicznej po porodzie :/ dopiero jak pojade do polski to sie zalapie na gina

Do góry