reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

co z sexowaniem się??

reklama
Tynka ;):)

ja sie zastanawiam czy jeszcze wiem jakt o bylo :-D
my musimy jesio tydzień zaczekać, bo muszę wziąść 7 dni Cerazette zeby było "bezpiecznie" ;)

P.S
Tynka kiedy jedziesz do Bydgoszczy i kiedy wracasz? Bo my jednakl jadąc na Ślask nie mozemy jechać przez warszawę bo musimy sie zatrzymać w Bydgoszczy właśnie u woja - po jakieś specjaly na chrzciny.... moze więc w Bydgoszczy bysmy się stykly?? hę?

nam się chce mimo,że jak próbowaliśmy to bolało...
ale ostatnio wieczorem padam jak kloda ( dzis chyba sie jakiejs lekkiej kawki napije:tak: :-D )
a rano?? można i rano:tak: choć mały czasem postekuje (po karmieniu), a tesciowa wlazła nam dzis do sypialni bez pukania i nawet nie słyszałam jak do naszego łóżka podeszła:szok: :baffled: . A nie spalismy tylko gadalismy...

ale juz ja cos wymyślę bo nie wyrobię:tak: :-)

oj, żeby mnie się chciało, tak jak sie nie chce! Padnięta jestem i naprawdę wieczorem już padam na nos i nie pinga pinga mi w głowie. Ale po wczorajszym zastrzyku moje chłopisko zaczęło sobie skreślać dni w kalendarzu i liczyć kiedy bezkarnie będzie mógł mnie dorwać:-D

dziewczyny boli straszliwie i mnie trafia...:szok: :wściekła/y:
ale będe( będziemy róbowac do skutku) powoli poli na pewno się uda:tak:
a może wiecie co na taki ból poradzić??

Kasiulka zafunduj sobie drugie baby ;) po drugim już nie boli;-) a tak poważnie to zapytaj lekarza czy wszystko jest ok i czy blizna się dobrze goi:tak:

mnie też ta ziarnina bolała :baffled: przy pinganiu, siusianiu i srajkaniu
sprawdź czy wszystko zagoiło się jak należy

reklama
hmm po cc to nie powinno CIe tak bolac no chyba ze przy oczyszczaniu Ci tam zbytnio pogmerali :-( a tak wogole to stosunek podczas karmienia moze byc bolesny bo kobieta wytwarza mniej sluzu :-( to przez hormony i karmienie piersia :-(

Do góry